Εντός έδρας ήττα, ύστατη προσπάθεια για μεταγραφές!

Φιλική εντός έδρας ήττα για το Πάτραι από τον Αίαντα Γαστούνης με 2-1 στο γήπεδο Προσφυγικών. Η ομάδα της Πάτρας προηγήθηκε με κεφαλιά από τον νεαρό Σουγλέρη στο 25ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Αίας στο 75΄με τον Κουλούρη, παίρνοντας τελικά και τη νίκη στο 84΄με τον ίδιο σκόρερ.

Πάτραι (Σ. Σαρρής): Βορύλλας, Θεοφάνης, Σούλης, Γιαννόπουλος, Ζελενίτσας, Σουγλέρης, Ν. Βλασόπουλος, Θ. Βλασόπουλος, Μαστραντωνάκης, Πυλαρινός, Λιμάτσι (Aγωνίστηκαν οι εξής: Μητρόπουλος, Σαμπανεί και Φωτόπουλος).

Αίας Γαστούνης (Α. Γαβριλόπουλος): Κουτρουμπής, Τσίτσος, Βατσής (46΄Ρίλντι), Κάρδαρης (75΄Χριστοφοράτος), Σταθάτος (75΄Καράγιωργας), Βράπι, Ριτσούλι, Τσακοπιάκος, Φερεκίδης (65΄Φριτζήλας), Μέντες (65΄Τριανταφυλλόπουλος), Πυρρής (46΄Κουλούρης).

Το παλεύει για μεταγραφές

Oι άνθρωποι του Πάτραι εντείνουν τις προσπάθειές τους για απόκτηση παικτών, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Η μεταγραφική περίοδος λήγει την προσεχή Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πολύ. Το ενδιαφέρον για τον Λεωνίδα Κυβελίδη είναι υπαρκτό, αλλά υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι “πράσινοι” είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Διαγόρα Βραχνείκων για την μετακίνηση του Σταύρου Δημόπουλου, ενώ “παίζει” έντονα το όνομα ενός Καβαλιώτη παίκτη που έμεινε ελεύθερος από ομάδα Γ΄ Εθνικής του Βορρά.

Το πιθανότερο είναι ο ΑΠΣ Πάτραι να πορευτεί ως έχει μέχρι τον Γενάρη που ανοίγει ξανά η μεταγραφική περίοδος. Οι αγωνιστικές μέχρι τότε είναι λίγες, εφόσον το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου.