Εντός έδρας απώλεια βαθμών για τον Απόλλων Εγλυκάδας

Απόλλων Εγλυκάδας-ΠΑΟΚ Πάτρας 2-2 (10΄πεν. Μανιάτης, 90’ Β. Δημητρακόπουλος / 40’ Δ. Σγούρας, 83΄Ξυπολιάς)

Σημαντική εντός έδρας απώλεια βαθμών είχε ο Απόλλων Εγλυκάδας, στην μάχη που δίνει στον β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «μελανόλευκοι» παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στον ΠΑΟΚ Πάτρας και μάλιστα βρέθηκαν να χάνουν με 1-2, αλλά κατάφεραν τελικά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Μανιάτης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 10’ λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, με τον ΠΑΟΚ Πάτρας να φέρνει «τούμπα» το παιχνίδι με τέρματα των Δ. Σγούρα στο 40’ λεπτό και Ξυπολιά στο 83΄λεπτό.

Τελικά οι Εγλυκαδιώτες ισοφάρισαν στο 90΄λεπτό με τον Β. Δημητρακόπουλο, για το τελικό 2-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΓΛΥΚΑΔΑΣ (Α. Πλέγας): Ανδριακόπουλος, Θ. Κερπινιώτης, Μπάρλος, Γιαννόπουλος, Ν. Κερπινιώτης, Παπαγεωργακόπουλος (87’ Κορκόντζηλας), Γιάχο (46’ Στεργίου), Σαριδάκης (64’ Ασλανίδης), Χριστόπουλος, Μανιάτης (87’ Β. Δημητρακόπουλος), Ντινόπουλος (64’ Γελάσιος)

ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΑΣ (Α. Σέρρος): Παπαγιαννόπουλος, Τσίρος (77’ Κανελλακόπουλος), Ραθώσης (68’ Παπανελόπουλος), Παπαδόπουλος, Γεροντίδης (77’ Ξυπολιάς), Παπαγγελής, Χαντάϊ, Ν. Σγούρας, Δ. Σγούρας, Γραμματικόπουλος, Βάρδας (44’ Χόντζα)

Σε άλλο χθεσινό παιχνίδι για τον α’ όμιλο της Β΄Κατηγορίας, ο Αχαϊκός κέρδισε τα Καμίνια με 2-0