Εντός έδρας διασυρμός για τη Θύελλα Πατρών (video)

Η φιλόδοξη πρωταθλήτρια Θύελλα Πατρών γνώρισε πρωτοφανή διασυρμό στο «Φώτης Αραβαντινός», καθώς έχασε από το Ναυπακτιακό Αστέρα με 5-2 που αγωνιζόταν μάλιστα με 10 ποδοσφαιριστές για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω αποβολής του Ευαγγέλου στο 50΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ομάδα της Ναυπάκτου ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Νάκα μόλις στο 4’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κέρδισαν πέναλτι σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν με διαμαρτυρίες, όμως ο Δρακόπουλος απέκρουσε το πέναλτι του Αδαμόπουλου και έσωσε τον Ναυπακτιακό από την ισοφάριση. Λίγο αργότερα όμως οι γηπεδούχοι θα ισοφαρίσουν με ωραία προσπάθεια του Ντίνου όμως λιγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ναυπακτιακός με τον Πατρινό, Ιάσονα, Σταυρόπουλο θα πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο με τον Νάκα με το ξεκίνημα και λίγο αργότερα θα κάνει το 1-3. Ο Ιάσονας Σταυρόπουλος με ένα εξαιρετικό γκολ θα κάνει το 1-4 στο 49 και ο εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι Νάκα θα σημειώσει ακόμη ένα γκολ πετυχαίνοντας το 5ο για τον Ναυπακτιακό και το τρίτο προσωπικό του. Στο 81΄ ο Τσίγκρηλας θα μειώσει σε 2-5 για την Θύελλα, ενώ στο 92ο λεπτό ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε, βλέποντας την κίτρινη κάρτα.

H ιστορική ομάδα πρέπει να συνέλθει άμεσα και να εκμεταλλευτεί την έδρα της, καθώς κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό.

Συνθέσεις:

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Σ. Πεφάνης): Σιδέρης, Παναγόπουλος, Αδαμόπουλος (55’ Σκουμής), Τσιγκρήλας, Δημητρίου (63’ Μπούμπαλης), Αγουρίδης, Κατριβέσης, Πανίτσας (55’ Ν. Κωνσταντινίδης), Ντίνος, Κωνσταντινίδης Κ. Αγγελής.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δ. Τομπάζης): Δρακόπουλος, Καζανάς, Μπατσής, Ευαγγέλου, Καντάνης (46’ Γιαννόπουλος), Τεγούσης, Γκέτση (81’ Μπίντσης), Κονίδας, Μπλέτσας (66’ Μεζήνη), Νάκα (61’ Θομώμουλος), Σταυρόπουλος (81’ Καλαμπόκας).