Εντός Ιουλίου η νέα συμφωνία με Δήμου

Πολλά ακούγονται, πολλά γράφονται το τελευταίo διάστημα για την εμπλοκή ή μη του Σπύρου Δήμου στην Παναχαϊκή τα οποία δεν έχουν βάση.

Ο «χρυσός χορηγός» και ιδιοκτήτης της εταιρίας Westenergy δεν θα συμμετέχει διοικητικά στην ομάδα. Βέβαια θα στηρίξει την προσπάθεια του μεγαλομετόχου, Γιώργου Μπάρλου με τη μορφή χορηγίας έχοντας τη στήριξη της ΕΚΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr το ύψος της χορηγίας θα ανακοινωθεί εντός Ιουλίου μετά από συναντήσεις που θα έχει ο ισχυρός άνδρας με ανθρώπους της ΕΚΟ. Το patragoal.gr επικοινώνησε με το «χρυσό χορηγό» των «κοκκινόμαυρων» επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας:

«Ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος. Δεν θέλω να συμμετέχω σε κάτι το οποίο δεν μπορώ να το υποστηρίξω 100 τις 100. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, όπως τα έχει ονειρευτεί ο πρόεδρος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει τρομερό πάθος και αγάπη για την Παναχαϊκή. Πέρα από τα χρήματα, αυτό χρειαζόταν η ομάδα τόσα χρόνια.

Είναι άνθρωπος που δεν εγκαταλείπει εύκολα. Εμείς θα προσπαθήσουμε μέσω των γνωριμιών και των δυνατοτήτων μας για χορηγίες, ώστε να δούμε την Παναχαϊκή μετά από πολλά χρόνια να γεμίζει γήπεδα και να είναι στην κατηγορία που δικαιούται να είναι».