Εξάρα στο ρελαντί για τον Πυρσό

Ζαρουχλέικα: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής: Μαχαίρας-Μουστάκας (Παπαδιονυσίου-Βαρέλας)

Χωρίς να πατήσει ιδιαίτερα το γκάζι ο Πυρσός συνέτριψε την ομάδα του Σκεπαστού με σκορ 6-0.

Με αυτήν την νίκη ο Πυρσός βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος στο -5 από την 1η θέση και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την νεανική ομάδα του Άτλαντα.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Πυρσού ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 3ο λεπτό μετά από αντεπίθεση ο Αυγερινός Λόης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 9′ ο Τσαπικούνης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Στο 16′ ο Ν.Μπασιλάρης έγραψε το 3-0 και καθάρισε το παιχνίδι για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πυρσός συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και σημείωσε και άλλα τρία τέρματα με τον Μπασιλάρη Νίκο στο 57′ τον Κυριάκο Μαχμούντ στο 63′ και τον Αυγερινό Λόη στο 68′.

Συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ (Κ.Πλώτας) : Παντζόγλου,Π.Μαχμούντ, Ανδ.Λόης (60’Μουζόπουλος), Τσαπικούνης, Κατσαΐτης (63’Κωνσταντινόπουλος), Μαρουλάς,Γιαννόπουλος, Κ.Μαχμούντ, Ν.Μπασιλάρης (70’Βελαΐτης),Αυγ.Λόης (70’Παυλόπουλος),Φράγκος.

ΣΚΕΠΑΣΤΟ (Κ.Βλάχος) : Γκρίντζος,Αχμετάι (14’Μουτσάι), Ντόκος (68’Βελάνας),Φλογεράς, Βασιλακόπουλος, Κανελλόπουλος,Κουτρουμάνης, Τραγότσαλος,Βραχλιώτης (68’Ταφάνι),Τζόβολος, Καλούτσης.