“Εξάσφαιρη” η Αχαϊκή

Αχαϊκή-Πήγασος Μπεγουλακίου 6-1 (8′, 77′ Πυρρής, 45′, 87′ Σουρανής, 82′ Πετρόπουλος, 85′ Α. Φραγκούλιας  / 48′ Αποσκίτης)

Αποβολή : 69′ Γερασιμόπουλος

Διαιτητής : Ανδριανός  (Πρέζας-Τσούνης)

Την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Αχαϊκή, η οποία επιβλήθηκε του Πήγασου με το ευρύ 6-1 και συνεχίζει βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από Δόξα Παραλίας και Πανμοβριακό, που φιγουράρουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 8’ λεπτό ο Πυρρής άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια», για να έρθει ο Σουρανής στο 45’ λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας της Κάτω Αχαϊας.

Ο Πήγασος κατάφερε να μειώσει με την έναρξη του β’ μέρους με τέρμα του Αποσκίτη, αλλά στο 77’ λεπτό και πάλι ο Πυρρής έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Στο 82’ λεπτό ο Πετρόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ στο 85’ λεπτό ο Φραγκούλιας έκανε το 5-1.

Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε στο 87’ λεπτό με το 2ο προσωπικό του τέρμα ο Σουρανής.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Πάγκαλος, Δ. Φραγούλιας (86’ Ντούβλης), Ν. Φραγκούλιας, Πετρόπουλος, Γεωργόπουλος (86’ Ζέλος), Μπακάλης, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Πυρρής (81’ Αναγνωστόπουλος), Δημητρακόπουλος (66’ Α. Φρακούλιας), Σουρανής.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Κ. Σπαθής- Κ. Νιοτόπουλος): Παπαπαύλου, Χρηστάτος (36’ Γελάσιος), Μικελάτος, Χρονόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Αθανασόπουλος, Γεωργούσης, Μέρελης (50’ Ρουγκάλας), Ηρακλέους-Παλαιολόγος (57’ Μπαλάσης), Παπαδημητρακόπουλος, Αποσκίτης (89’ Γεωργιάδης).