“Εξάσφαιρος” Αστέρας Μιντιλογλίου στο Πετρωτό

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Αστέρας Μιντιλογλίου επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Περιβόλας με σκορ 6-0, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας του 1ου ομίλου.

Το παιχνίδι για την ομάδα του Άγγελου Μπανταδάκη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 5′ ο Κωστόπουλος έκανε το σουτ από πλάγια θέση ο Τσάκωνας απέκρουσε με τα πόδια και στην επαναφορά με πλασέ ο Φωτάκιας έκανε το 0-1.

Στο 12′ ο Χ. Μπαλασόπουλος έκανε πολύ ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ και πάλι ο Φωτάκιας έγραψε το 0-2. Με την συμπλήρωση 30 λεπτών στο παιχνίδι ο Τσαλαμιδάς βρέθηκε τετ α τετ από τον Τσάκωνα όπου τον πέρασε ψύχραιμα και έγραψε το 0-3 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Περιβόλα προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά στο 51′ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Βέσση κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 61′ ο Τσαλαμιδάς έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά και με σουτ στην κίνηση ο Χ. Μπαλασόπουλος έκανε το 0-4. Στο 72′ ύστερα από λάθος της άμυνας, ο Χ.Μπαλασόπουλος επωφελήθηκε, πέρασε τον Τσάκωνα και σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-5.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 82′ ο Παπαλεξόπουλος ύστερα από πολύ ωραία ατομική ενέργεια καθώς κατάφερε να περάσει 4 ποδοσφαιριστές της Περιβόλας να εισέλθει στην περιοχή και με πολύ ωραίο σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με αυτή την νίκη πλέον ο Αστέρας Μιντιλογλίου έφτασε τους 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ίκαρο Λακκόπετρας με την ψυχολογία στα ύψη.

Αντιθέτως η Περιβόλα μετά την ήττα-συντριβή παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας με 3 βαθμούς και η συνέχεια για τον σύλλογο φαντάζεται δύσκολη αφού πρέπει γρήγορα να ανακάμψει,αρχής γενομένης την Κυριακή και στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην αήττητη Γαλήνη.

Συνθέσεις:

ΠΕΡΙΒΟΛΑ (Κώστας Κυριτόπουλος): Τσάκωνας, Κοσμόπουλος, Μαντζαβίνος (56′ Γιαννόπουλος), Σταμπολτάς (18′ Σεγγούνης), Μακρόπουλος, Σταμόπουλος, Συρμής, Λαζανάς, Παντελής (71′ Ράπτης), Βέσσης (71′ Μανωλόπουλος), Μπαρδούσης (46′ Αθανασάτος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙΟΥ (Άγγελος Μπανταδάκης): Τζούρας, Κωστόπουλος (57′ Παρασκευόπουλος), Τσαλαμιδάς (66′ Παπαλεξόπουλος), Μαυροκέφαλος, Αγκαράι, Φ.Πλέγας, Καραπίτσος (75′ Δούκλιας), Λιακόπουλος, Χ.Μπαλασόπουλος
(75′ Γουλιάμης), Ν. Μπαλασόπουλος (66′ Πλέγας) Φωτάκιας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς