Εξαιρετικός για ακόμη μία χρονιά ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων

Περίφημα τα πήγε την φετινή χρονιά ο Αστέρας Τσουκαλεΐκων, αφού κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση του 1ου ομίλου της Α κατηγορίας με 27 βαθμούς.

Οι “μπλε” την φετινή χρονιά κατάφεραν να πετύχουν κάποιες σπουδαίες νίκες μέσα στην χρονιά και να μην κινδυνεύουν με το φάσμα του υποβιβασμού. Στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο φιλόδοξος Σπύρος Αθανασόπουλος, ενώ η επιθετική γραμμή της ομάδας ήταν καλή με 28 τέρματα, ενώ είχε παθητικό 36 τέρματα.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Γιώργος Σολωμός με 8 τέρματα, ενώ τον ακολούθησαν οι Παναγιωτόπουλος και Κότσα με 3 τέρματα. Οι Καραχάλιος,Κράγια και Παναγιωτόπουλος με 2 τέρματα και Κοτσίνης,Τζώλλας, Ν. Τογαντζής και Κολαΐτης με ένα τέρμα αντίστοιχα.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα των Τσουκαλεΐκων είχε απολογισμό 8 νίκες 3 ισοπαλίες και 11 ήττες. Εντός έδρας ο Αστέρας είχε απολογισμό 4-2-5, ενώ εκτός έδρας 4-1-6. Η καλύτερη στιγμή της ομάδας στο πρωτάθλημα θεωρείται η εκτός έδρας νίκη κόντρα στον Πανμοβριακό Ριόλου με σκορ 1-0 την 15η αγωνιστική.

Επίσης σπουδαίες νίκες θεωρούνται : 1-4 Δόξα Χαλανδρίτσας (3η αγωνιστική) , 1-0 Δόξα Παραλίας (16η αγωνιστική) και 4-3 Δία Σαραβαλίου (18η αγωνιστική) .