Επέστρεψαν στη δράση, οι ποδοσφαιριστές της σχολής ποδοσφαίρου Παναχαϊκής!

Για πρώτη φορά, μετά από αρκετούς μήνες προπονήθηκαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της σχολής ποδοσφαίρου της Παναχαϊκής την περασμένη Δευτέρα με τις προπονήσεις να είναι σε καθημερινή βάση για τα τμήματα των «κοκκινόμαυρων».

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ήταν  λογικό να ξεκινήσουν δυναμικά και οι προπονήσεις στις Ακαδημίες της Παναχαϊκής. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή και υπεύθυνη επιστροφή των νεαρών αθλητών στο γήπεδο, διεύθυνση, προπονητές, αθλητές και γονείς είναι πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν, όπως και οι εγγραφές. Στο γήπεδο της Παναχαϊκής (Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 24, 26441 Πάτρα), κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο υπεύθυνος της Σχολής Τσάθης Τσαρτόλιας με τους προπονητές της ομάδας Ανδρέα Μπαλτιμά και Γιώργο Μιχαλιτσιάνο μπορούν να σας λύσουν τις απορίες σας. Μάλιστα, όπως πληροφορείται το patragoal.gr το επόμενο διάστημα ετοιμάζονται νέες πολύ δυνατές κινήσεις από τη σχολή ποδοσφαίρου.

Για περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές, επικοινωνήστε καλώντας στα:  

☎️261 049 0020

📱6981499762