Επέστρεψε δυναμικά ο Παναιγιάλειος

Φωτογραφία: Κώστας Φαλτάκας

Ο Παναιγιάλειος έκανε δυναμική επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Ωραίο ποδόσφαιρο από παίκτες που έχουν όρεξη να προσφέρουν και να χαρίσουν θέαμα.

Φυσικά η δουλειά έχει ξεκινήσει από πέρυσι όταν η ομάδα έκανε «περίπατο» στην Α’ Κατηγορία. Στο τοπικό πρωτάθλημα, η πορεία του Παναιγιάλειου ήταν εντυπωσιακή. Σε σύνολο 22 αγωνιστικών λίγο πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού, οι «μελανόλευκοι» μετρούσαν 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα.

Φέτος η διοίκηση εμπιστεύτηκε και πάλι τον κ. Αλέξη Σπυρόπουλο-Μάκη Λελούδα και φαίνεται πως έκανε την καλύτερη επιλογή.
Τα αποτελέσματα της ομάδας όπως και οι εμφανίσεις δικαιώνουν τις προσπάθειες όλων στο Αίγιο που δουλεύουν καθημερινά απρόσκοπτα για να επαναφέρουν και πάλι την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος.

Οι Αιγιώτες είχαν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες με γκολ 6-4. Από τα έξι γκολ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, τα 4 έχουν για τον Παναιγιάλειο σημειωθεί στο β΄ ημίχρονο. Δύο είναι μέχρι στιγμής οι σκόρερ του Παναιγιάλειου (4 Βαγγέλης Γκάτσης, 2 Βασίλης Χριστόπουλος). Σε όλη αυτή την προσπάθεια η διοίκηση έχει παίξει μεγάλο ρόλο αφού στηρίζει και βοηθά με όλες τις δυνάμεις το ποδοσφαιρικό τμήμα.