Επέστρεψε με στόχο την άνοδο ο Αίαντας Ανθούπολης

Μετά από τρία χρόνια απουσίας από τα ερασιτεχνικά γήπεδα ο Αίαντας Ανθούπολης επέστρεψε με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στη B΄ Κατηγορία. Οι “μπλε” μαζί με τον Αστέρα Λεοντίου είναι οι μοναδικές ομάδες της Γ΄ Κατηγορίας που έχουν το απόλυτο με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Αίαντας ξεκίνησε με το “δεξί”, καθώς επικράτησε εντός έδρας κόντρα στον Ρωμανό με 3-2. Στη συνέχεια ήρθε ακόμα το τρίποντο κόντρα στον Παναχαϊκό (δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα), ενώ την 3η αγωνιστική επικράτησε της ΑΕΚ Πατρών εκτός έδρας με 2-3.

Τέλος την 4η αγωνιστική και τελευταία πριν την διακοπή το πρωταθλήματος είχε εύκολο έργο καθώς επικράτησε εύκολα του Σπάρτακου με 5-1. Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχωρίζει ο έμπειρος επιθετικός Ηλίας Παπαζαφείρης με 6 τέρματα, ενώ τον ακολουθούν οι Κατσαΐτης, Αποστολόπουλος, Μπίντας, Μπερτσιάς και Ζαφειρόπουλος με ένα τέρμα αντίστοιχα.

Επίσης αξίζει να αναφερθεί πως στο ρόστερ του Αίαντα βρίσκονται ποδοσφαιριστές όπως οι Ηλίας Παπαζαφείρης, Νεκτάριος Μπερτσιάς και Χρήστος Μηλάτος που είναι σαφώς πολυτέλεια για το πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς