Επέστρεψε στην Γαλήνη ο 21χρονος γκαρντ Εφέπουλος

Ένας φίλος από το κοντινό παρελθόν, ο Γιώργος Εφέπουλος, επέστρεψε στην Γαλήνη προκειμένου κι αυτός να συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ιστορική πρόκληση της Γ’ εθνικής τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Εφέπουλος που φόρεσε τη φανέλα του πατρινού συλλόγου στην Α1 ΕΣΚΑ-Η και έχει συνεργαστεί με τον κόουτς Κώστα Γιαννόπουλο γύρισε με χαρά σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια, έχοντας μια πολύ καλή ευκαιρία να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο.

Ο 21χρονος και ύψους 1,87μ. γκαρντ αγωνίστηκε τελευταία με τη φανέλα της Παναχαϊκής στη Γ’ εθνική πριν μεταπηδήσει στον Κεραυνό Αιγίου από τον περασμένο Γενάρη, έχει φορέσει με επιτυχία την αντίστοιχη του Γλαύκου και επιστρέφει στην Γαλήνη θέλοντας να βοηθήσει τη νέα του ομάδα αλλά και τον ίδιο.

Παίκτης με ταλέντο και ικανότητες στο σκοράρισμα θα αποτελέσει πολύτιμη επιλογή του προπονητικού επιτελείου.

«Καλωσορίζουμε ξανά τον Γιώργο στην οικογένεια της Γαλήνης και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στη Γ’ εθνική», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου για την απόκτηση του παίκτη.

Εφέπουλος: «Γυρίζω σε φίλους…»

Από την δική του πλευρά ο Γιώργος Εφέπουλος δεν έκρυψε την χαρά για την επιστροφή του στη Γαλήνη.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι και πάλι στην οικογένεια της Γαλήνης. Σωματείο νοικοκυρεμένο, στο όποιο έκανα μόνο φίλους τους οποίους θα έχω την ευκαιρία να τους συναντήσω και πάλι.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόουτς για την εκ νέου εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω. Καλή σεζόν με υγεία να έχουμε».