Επέστρεψε στις νίκες ο Αετός Πατρών

ΑΓΥΙΑ: Γιάννης Μπούλμπος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαχαίρας – Μουστάκας Στέφανος (Χαμούζας Ι. – Θανόπουλος Π.)

ΣΚΟΡΕΡ: (8’ Παπαδιονυσίου, 14’ Λυμπέρης, 87’ Παννόπουλος)

Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Αετό Ρίου (ήττα 0-1) και Νίκη Προαστίου (2-2), ο Αετός Πατρών επικράτησε με 3-0 του Ηρακλή Πατρών για την 6η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και επανήλθε στις νίκες. Έτσι η ομάδα του Χάρη Ράντου έφτασε τους 13 βαθμούς  και αναρριχήθηκε και πάλι στις  πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι  και έμεινε χωρίς βαθμό μετά από έξι αγωνιστικές.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

8’ 1-0: Πλαγιοκόπηση από δεξιά του Παννόπουλου που γύρισε παράλληλα για τον Παπαδιονυσίου και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

14’ 2-0: Δεύτερη ασσίστ για τον Παννόπουλο, αυτή την φορά με σέντρα από δεξία για τον αφύλακτο Λυμπέρη, ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Αετού Πατρών.

16’ Σουτ του Παννόπουλου με το αριστερό μέσα από την περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ.

20’ Μακρινό σουτ από τον Νιάχο Χ. με τον Καλλιακμάνη να μπλοκάρει.

23’ Μεγάλη ευκαιρία με διπλό δοκάρι για τον Αετό Πατρών. Ο Ρανταμάνης εκτέλεσε κόρνερ, η πρώτη κεφαλιά του Καρακάση βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Λυμπέρης με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βουκελάτου.

31’ Σουτ του Βετούλα από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα λίγο έξω.

43’ Το παράλληλο γύρισμα του Λούτσα πέρασε ανεκμετάλλευτο, αφού κανείς παίκτης του Ηρακλή δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας που κατέληξε κόρνερ.

46’ Ο Λίλας σε μια ανύποπτη φάση «γύρισε» το γόνατό του και αποχώρησε με σφοδρούς πόνους. Ευτυχώς όμως γλίτωσε την ρήξη χιαστού και απέφυγε τα χειρότερα.

87’ 3-0: Ο Παννόπουλος έκανε πάλι ατομική ενέργεια από τα δεξιά. Αυτή τη φορά ολοκλήρωσε μόνος του την φάση με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις:

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλιακμάνης, Πουλουπάτης, Η. Ασκούνης, Μαρκόπουλος, Λίλας(49’-λ.τ. Μπίρμπας), Καρακάσης, Παπαδιονυσίου, Βετούλας(46’ Στάμος), Παννόπουλος, Λυμπέρης(81’ Μαράτος), Ραμαντάνης(67’ Μουρτζόπουλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ (Ν. Σιαφλάς): Βουκελάτος, Σουλιώτης, Ρουγκάλας, Χριστόπουλος, Μπόσμος, Ζ. Νιάχος, Μεμάγκα, Κατριμπούζας, Τασιόπουλος, Χ. Νιάχος(85’ Σταθόπουλος), Ανδρεόπουλος(26’-λ.τ. Λούτσας).