Επέστρεψε στον Κεραυνό ο Παπαχριστόπουλος

Ελεύθερος έμεινε πριν λίγη ώρα από τη Θύελλα Πατρών ο Λεωνίδας Παπαχριστόπουλος που είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός κατέγραψε 8 συμμετοχές με τη φανέλα των «κυανολεύκων» στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά λίγους μήνες μετά επιστρέφει στον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, ώστε να τον ενισχύσει στα μπαράζ ανόδου.

Ο Παπαχριστόπουλος μπορεί να αποχώρησε από την ιστορική ομάδα, αλλά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του συλλόγου, με δήλωσή του στο patragoal.gr:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Θύελλας Πατρών για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τους κύριους Τάκη και Δημήτρη Θανόπουλο και τον προπονητή μου Σάκη Πεφάνη!

Θα ήθελα να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους Σάκη Ρίκο που είναι πάντα δίπλα σε όλα τα παιδιά όπως και στον γυμναστή της ομάδας έναν εξαιρετικό άνθρωπο τον κύριο Άγγελο Σταματόπουλο τον οποίο τον ευχαριστώ για την προσπάθεια που έκανε προς εμένα και τα απίστευτα λόγια τα οποία μου έλεγε!

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που ήταν άψογοι και επαγγελματίες σε αυτό που έκαναν ο καθένας ξεχωριστά! Εύχομαι η θύελλα Πατρών να πετύχει τους στόχους της και να είναι πάντα εκεί που αξίζει».