Επίσημη έναρξη των ακαδημιών του ΑΠΣ Πάτραι

Την Τετάρτη 15/9/2021 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των ακαδημιών του ΑΠΣ Πάτραι στο Αθλητικό Πάρκο και η πλήρης παρουσίαση του συνολικού πλάνου της Ακαδημίας. Παράλληλα ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα των προπονήσεων για την περίοδο 2021-22.

“Μια από τις σημαντικότερες συνεργασίες του συλλόγου μας, που αναδεικνύουν την λογική και την φιλοσοφία μας ,είναι αυτή που ανακοινώνεται σήμερα με την A&D SPORTS MANAGEMENT, η οποία είναι πλέον η εταιρία που αναλαμβάνει την οργάνωση και προώθηση των ακαδημιών του ιστορικού Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ. Αυτή η συνεργασία από την πρώτη ημέρα εξασφαλίζει το σπίτι των ακαδημιών μας ,αλλά και την διασύνδεση με μια από τις καλύτερες ακαδημίες της πόλης μας.

Το σπίτι μας. Το Αθλητικό Πάρκο πλέον θα είναι ο χώρος που θα στήσουμε ένα πολύ σημαντικό εργαστήρι ποδοσφαίρου. Ένας χώρος που συνδυάζει την ψυχαγωγία με το ποδόσφαιρο, ιδανικός για το πώς φανταζόμαστε εμείς την είσοδο των παιδιών στο ωραιότερο άθλημα του κόσμου.

Μια ιδανική συνεργασία. Ο σύλλογος της Α.Σ.ΝΙΚΗΣ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ αποτελεί πλέον ένα ισχυρό σύμμαχο στην προσπάθεια μας, να επαναφέρουμε τον Α.Π.Σ. ΠΑΤΡΑΙ εκεί που ανήκει ιστορικά, στις εθνικές κατηγορίες. Η παρουσία των Θεόδωρου και Νίκου Πατρώνη στο συνολικό οικοδόμημα αποτελεί εχέγγυο της καλής δουλειάς που θα γίνεται πρώτα σε επίπεδο σωστής διαπαιδαγώγησης ,αλλά και στην σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου.

Οι αδερφοί Πατρώνη, πλαισιώνονται από εξαιρετικούς συνεργάτες συμπεριλαμβανομένου των προπονητών μας Δημητρόπουλου Γεώργιου και Καράγιωργα Δημήτρη, οι οποίοι είχαν την τεχνική ευθύνη στο ξεκίνημα της ακαδημίας την περσινή περίοδο.

Την Τετάρτη 15/9/2021 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των ακαδημιών στο αθλητικό πάρκο και η πλήρης παρουσίαση του συνολικού πλάνου“.