Επίσημη συνεργασία Ατρόμητου Αθηνών με Κεραυνό Αγίου Βασιλείου!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης ένταξης ακόμα μια ομάδας στο Δίκτυο σχολών μας.

Η ομάδα μας συνεχίζει να αγκαλιάζει την Ελλάδα και αυτή τη φορά με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Δικτύου σχολών Atromitos soccer schools με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου από την Αχαΐα!

Η συμφωνία της συνεργασίας ολοκληρώθηκε τις προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών Τόλη Αποστόλου και τη διοίκηση της ομάδας.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο πρόεδρος της ομάδας, Βασίλης Χρυσανθακόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Κεραυνός Αγίου Βασιλείου εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδείξει με την παρουσία του στα γήπεδα της Αχαΐας πως επιθυμεί διαρκώς να προοδεύει και να κάνει κινήσεις που στόχο έχουν την ποιοτική αναβάθμιση του σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα χρόνο, οι νέες ιδέες και ο επαγγελματισμός είναι στις βασικές μας προτεραιότητες.

Είμαστε λοιπόν ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με έναν σύλλογο όπως ο Ατρόμητος Αθηνών που εδώ και χρόνια είναι πρωτοπόρος στο κομμάτι των Ακαδημιών και τις αναπτυξιακές ηλικίες του ποδοσφαίρου.

Για αυτό εξάλλου επιλέξαμε να γίνουμε μέλος του Δικτύου Σχολών και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα έχει κέρδος και για τις δύο πλευρές.

Θέλουμε να είμαστε αρωγοί σε προσπάθειες που έχουν στόχο τη σωστή διαπαιδαγώγηση και καλλιέργεια των νεαρών ποδοσφαιριστών και σίγουρα η συνύπαρξη με τον ιστορικό σύλλογο του Περιστερίου θα μας βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Ατρόμητος είναι ένας σύλλογος – κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και είναι άκρως τιμητικό για εμάς που μας δέχεται στην οικογένεια του».