Επίσκεψη στην ακαδημία του Άτλαντα από το επιτελείο της ΑΕΚ

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η επανέναρξη των δραστηριοτήτων της ακαδημίας του Atlas FC, μετά την πολύμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας, τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Το διήμερο 29 και 30 Μάϊου , μετά από πρόσκληση της διοίκησης της ακαδημίας παρευρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και άνθρωποι από την κεντρική ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, αποδεχόμενοι με χαρά το κάλεσμα.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Κυριακίδης (Διευθυντής ανάπτυξης δικτύου) , ο Στέλιος Ορφανίδης (Προπονητής της Κ-11 ) και ο Γενναίος Καραχάλιος (Προπονητής της Κ-15), ήρθαν και πήραν μέρος στις προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας, συνομίλησαν με τα παιδιά, ενώ είχαν και συναντήσεις με τους προπονητές και την διοίκηση του Atlas FC, θέτοντας τους στόχους και τις προτεραιότητες για την συνέχεια.

Στο περιθώριο της επίσκεψης οι υπεύθυνοι του Atlas FC , βράβευσαν τον κ. Κυριακίδη και τον κ. Ορφανίδη για την πολυετή προσφορά τους στον αθλητισμό. Οι άνθρωποι της ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ,έχουν δείξει και συνεχίζουν να δείχνουν ότι πρώτα τους ενδιαφέρουν οι συνεργάτες ανά την Ελλάδα, είναι πάντα δίπλα τους , και στηρίζουν τόσο τους ανθρώπους της διοίκησης όσο και τους προπονητές και τους μικρούς αθλητές.