Επανήλθε η ηρεμία στον Παναιγιάλειο, αλλά επιβάλλεται ανάλογη συνέχεια

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 σημείωσε o Παναιγιάλειος στη Μεσσηνία με αντίπαλο τον Πάμισο που την φέρνει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο ντεμπούτο του Μίλτου Γκόφα στον πάγκο της ομάδας που συνδιάστηκε με αυτή την επιτυχία.

Ο Παναιγιάλειος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο όπου κατάφερε να σκοράρει με τον πρώην παίκτη του Πανθουριακού και της Εράνης Φιλιατρών, Θανάση Σπυρόπουλο στο 74’ με πλασέ ύστερα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχε και δοκάρι με το Βασίλη Μπούνα.

Ο Κουραχάνης μετά από «κλέψιμο» μπήκε στην απέναντι περιοχή και πάσαρε στον Μπούνα, με το πλασέ του τελευταίου να βρίσκει στο δοκάρι και η αγωνία για την έκβαση του ματς να διατηρείται μέχρι το τέλος.

Στα αξιοσημείωτα, ο Παναιγιάλειος αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με τις “μπλε” εμφανίσεις. Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Αιγίου, στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου την Κυριακή 16 Μαΐου με αντίπαλο τον Α.Ο.Τσιλιβή.

Παναιγιάλειος (Μ. Γκόφας): Καλλιακμάνης, Βλάχος, Καφεντζής, Παπαδόπουλος, Παπασπηλιόπουλος, Μαυρόπουλος, Λιάτος, Μπούνας, Σπυρόπουλος (75΄ Κουραχάνης), Μπακατσέλος (89΄ Σπηλιωτόπουλος), Καραμπούλας.