Επανήλθε στις επιτυχίες ο Ατρόμητος Πατρών

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωκάς (Σωτηρόπουλος-Αβραμόπουλος)

ΣΚΟΡΕΡ: (33΄ Ανδρεόπουλος, 38΄ Κωστής, 93΄ Γκότσης)

Ο Ατρόμητος Πατρών επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Αχαϊκή επικρατώντας με 3-0 του Δία Σαραβαλίου στο δημοτικό γήπεδο Ζαρουχλεΐκων ένα αποτέλεσμα που τον εδραιώνει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ανδρεόπουλος, Κωστής και Γκότσης ήταν οι σκόρερ των νικητών που έχουν κινηθεί δυναμικά μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι (Μικελάτος, Μπελεζάκης, Μανθόπουλος).

ΦΙΛΜ:

27′ Έπειτα από τη σέντρα του Χριστόπουλου από το κόρνερ, ο Γραμματικόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

30′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να ανοίξει το σκορ με τον Κωστή να επιχειρεί το σουτ αλλά την έδιωξε ο Μαργαλιάς

33′ Έπειτα από ωραία ενέργεια τον παικτών του Ατρομήτου, ο Μαντάς έκανε την τελική πάσα για τον Ανδρεόπουλο και αυτός έκανε το 1-0 για την ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου.

38′ έπειτα από το λάθος της άμυνας του Δία ο Ανδρεόπουλος έκλεψε την μπάλα, έδωσε δίπλα στον Κωστή ο οποίος με προβολή με το αριστερό έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο Πατρών.

55′ Ο Ανδρεόπουλος έστρωσε την μπάλα στον Μαντά έξω από την περιοχή και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το δοκάρι του Μαργαλιά άουτ.

67′ Έπειτα από το γύρισμα του Μαρκεζίνη, ο Γκολφινόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

74′ Έπειτα από το γύρισμα του Καπερώνη, ο Τσερικλός δεν κατάφερε να κάνει το πλασέ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει.

75′ Κι’αλλη μεγάλη ευκαιρία για τον Μαλτέζο, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά την μπλόκαρε ο Αθανασακόπουλος.

80′ Έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Γραμματικόπουλου, ο Ανδρεόπουλος έκανε την κεφαλιά και έκοψαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Ο παίκτης του Ατρομήτου διαμαρτύρεται ότι έγινε διώξιμο με το χέρι, αλλά ο κύριος Φωκάς έδειξε ότι το παιχνίδι συνεχίζεται.

93′ Ο Κωστής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε, στρώθηκε στον Π. Γκότση και αυτός με πλασέ έκανε το 3-0 που είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ: (Χρήστος Καραπίτσος): Αθανασακόπουλος, Γερογιάννης (81′ Γκότσης Ν.), Χριστόπουλος, Αγκαράι, Γιαννόπουλος, Τσίμπιτσης, Παπαγεωργίου (69′ Σδρόλιας), Μαντάς (61′ Γκότσης), Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος (85′ Μπακόπουλος), Κωστής.

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χρήστος Ξυπολιάς-Νίκος Ορφανίδης): Μαργαλιάς, Στανής (90′ Γασπαρινάτος), Μαρκεζίνης, Σπαθάρας, Μπάδας, Ζησιμόπουλος (80′ Στρέκλας),Τσερικλός, Βαλσαμής, Τσεγγενές (45′ Μαλτέζος), Γκολφινόπουλος, Σωτηρόπουλος (72′ Καπερώνης).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου