Επαναλειτουργία των ακαδημιών της Α.Ε. Καλαβρύτων * Επιστρέφουν και οι γυναίκες

Ξαναμπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, οι Ακαδημίες της Α.Ε.Καλαβρύτων, μετά την άρση  των μέτρων, τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από τους ειδικούς.

Οι μικροί αθλητές θα έχουν ξανά την ευκαιρία να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ και να σμίξουν με τους συμπαίκτες/φίλους τους αλλά και τους προπονητές τους που τόσο καιρό είχαν στερηθεί λόγο των ειδικών καταστάσεων.

Λόγω των ειδικών περιστάσεων που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία , πρόθεση των υπεύθυνων της ακαδημίας μας είναι να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.

➠Πρόγραμμα προπονήσεων Ακαδημιών: Κ12 και Κ10 από σήμερα Τρίτη 16 Ιουνίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρα 5:30μμ”Μπαμπίνια” Τετάρτη 17 Ιουνίου ώρα 5:30μμ.

➠Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Τρίτη 16 Ιουνίου ώρα 7μμ

➠Πρόγραμμα “Αθλητισμός και Γυναίκα”Ημερομηνία επανέναρξης του προγράμματος η Τρίτη 16 Ιουνίου 2020. Το πρόγραμμα  θα  λειτουργεί κάθε Τρίτη και Πέμπτη και ώρα 19.00 έως 20.00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Δημοτικού Σταδίου Καλαβρύτων. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν γυναίκες, όλων των ηλικιών.

➠Ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου Μετά από την πολύμηνη απουσία από τους αγωνιστικούς χώρους, η αντρική ομάδα ποδοσφαίρου, θα συγκεντρωθεί την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 6μμ στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων