Επανεκλογή Λογαρά και Ψαλτάκη στην ΠΕΠΠ

Για μία ακόμα φορά οι Εκπρόσωποι του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαίας, επανεξελέγησαν στις Αρχαιρεσίες των οργάνων της  ΠΕΠΠ στις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στο Λουτράκι.

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Ηλίας Λογαράς ,επανεξελέγη για 8η φορά από το 1998 στην τότε ΟΠΠΕ όπου βρίσκεται συνέχεια για 22 χρόνια , από τα οποία τα 10 τελευταία Πρόεδρος, με ορίζοντα τα 26 χρόνια, στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Ο Γεν. Γραμματέας Αλέξανδρος Ψαλτάκης, επανεξελέγη για 3η συνεχόμενη Εκλογική αναμέτρηση στην Ελεγκτική Επιτροπή όπου συμπλήρωσε 7 χρόνια με ορίζοντα τα 11 διαρκούς παρουσίας.

Η θητεία τους είναι 4ετής και η Εκτελεστική Επιτροπή εντός 10 ημερών θα συνεδριάσει προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα όπως ορίζει το Καταστατικό της ΠΕΠΠ.

“Ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου μας, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια όλους τους εκπροσώπους των Συνδέσμων που για μία ακόμα φορά τους τίμησαν με την ψήφο του αναγνωρίζοντας το μακροχρόνιο έργο τους“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.