Επεισοδιακή ισοπαλία για Ρωμανό και ΑΕΚ Πατρών

Σε ένα παιχνίδι που πραγματικά τα είχε όλα (γκολ, δοκάρια,αποβολές και επεισόδια) ο Ρωμανός και η ΑΕΚ Πατρών αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Με αυτήν την ισοπαλία ο Ρωμανός έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από την προνομιούχο 4αδα δείχνοντας πως η συνέχεια είναι πλέον πολύ δύσκολη για την ομάδα του βουνού, καθώς στην αρχή του πρωταθλήματος οι στόχοι ήταν τελείως διαφορετικοί.

Στα του παιχνιδιού τώρα η ΑΕΚ Πατρών ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με το σουτ του Γκλαβά στο 10′ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 34′ ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Καρακώστας πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έγραψε το 0-1 για την ΑΕΚ Πατρών. Ο Ρωμανός σπατάλησε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο παιχνίδι στο 45+1 αλλά το σουτ του Ν.Θωμά σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 60′ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της αλλά το φάουλ του Καρακώστα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκλαβάς έστειλε την μπάλα στα χέρια του Ραβαζούλα. Στην επόμενη φάση ο Ηλιού εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και αμαρκάριστος ο Αγραπίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Μετά από δύο λεπτά μακρινή εκτέλεση φάουλ του Ηλιού θα σταματήσει στο δοκάρι.

Στο 65′ ο Ρωμανός θα μείνει με 10 ποδοσφαιριστές καθώς ο Τσελίκας θα αντικρύσει την απευθείας κόκκινη κάρτα του Διαιτητή για εξύβριση στα “θεία”. Στο 70′ η ΑΕΚ Πατρών “φωνάζει” για ακυρωθέν τέρμα, καθώς ο Καρακώστας εκτέλεσε το φάουλ ο Ραβαζούλας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Γκλαβάς την έστειλε στα δίχτυα,με τον Διαιτητή να καταλογίζει επιθετικό φάουλ εις βάρος του παίχτη της ΑΕΚ.

Στο 75′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο προπονητής των γηπεδούχων Ανδρέας Παναγιωτόπουλος για εξύβριση στον διαιτητή. Πέντε λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 80′ ο Διαιτητής θα υποδείξει το σημείο του πέναλτι για ανατροπή του Δημόπουλου στον Ηλιού με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την απόφαση. Ο Κυδωνιάτης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 85′ ο Ρωμανός διαμαρτύρεται για πέναλτι για ανατροπή του τερματοφύλακα πάνω στον Κυδωνιάτη με τον διαιτητή να μην συγκινείται και να μην καταλογίζει την άσπρη βούλα. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 93′ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Αβραμόπουλος για έντονη διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα και ο Θ.Αγγελόπουλος για επικίνδυνο χτύπημα σε αντίπαλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Στο 95′ η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να “κλέψει” το παιχνίδι όταν ο Γκλαβάς έφυγε πίσω από την χώρο της μεσαίας γραμμής προσπάθησε να κρεμάσει τον Ραβαζούλα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού είναι πως ο Ρωμανός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών με κόκκινης κάρτας.

Αυτό που πρέπει να αναφερθεί και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια είναι για την μέγιστη προσπάθεια που κατέβαλε η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο καθώς αγωνίστηκε με 11 ποδοσφαιριστές λόγω απουσιών (τραυματισμοί) και στο 30′ συνέχισε με 10 παίκτες, καθώς τραυματίστηκε ο Αντωνόπουλος, δείχνοντας μεγάλη θέση και πάθος κατάφεραν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε έναν αντίπαλο με υψηλές προσδοκίες στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.

Συνθέσεις:

ΡΩΜΑΝΟΣ (Ανδρέας Παναγιωτόπουλος): Γερ.Παναγιωτόπουλος (35′ Ραβαζούλας), Τζάκης (46′ Κυδωνιάτης), Νικολόπουλος (41′ Π.Αγγελόπουλος), Λυκούδης (46′ Ηλιού), Αβραμόπουλος, Γιακουμάτος, Κουκής, Αγραπίδης, Β.Θωμάς, Ν.Θωμάς (46′ Θ.Αγγελόπουλος), Τσελίκας.

ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ (Αντώνης Χριστόπουλος): Χάτζα, Αντωνόπουλος, Μποτίλιας, Δημόπουλος, Παπασωτηρακόπουλος, Νικολακόπουλος, Καράπαπας, Γκλαβάς, Καρακώστας, Τούρλας, Σκρεμμύδας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς