Επεισοδιακή ισοπαλία στο “Ανδρέας Κάνιστρας”

Σε μια αναμέτρηση όπου στα τελευταία λεπτά ήταν επεισοδιακή Άτλας και Αστραπή Ψαροφαΐου πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 2-2. Με αυτήν την ισοπαλία η ομάδα του κ. Μπαλατή βρίσκεται στην 7η θέση με 38 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα του κ. Ξηνταρόπουλου που αγωνίζεται σε κάθε αγωνιστική για την επιβίωση της στην Β΄Κατηγορία βρίσκεται στην 12η θέση με 28 βαθμούς και στο -4 από την παραμονή.

Στην χθεσινή αναμέτρηση ο Άτλας ήταν αυτός που είχε τα ηνία του παιχνιδιού καθώς στο πρώτο ημίχρονο σπατάλησε 3 ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά στο 17′ το σουτ του Θοδωρή κατέληξε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα το μακρινό σουτ του Σταυροπούλου απέκρουσε ο Δαλαβούρας.

Ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Άτλας στην κυριολεξία “έκρυψε” την μπάλα αλλά το πλασέ του Παπαδοπούλου απέκρουσε σε κόρνερ στην δεξιά του γωνία ο Δαλαβούρας. Στο 42′ και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού λάθος στην άμυνα του Άτλα ο Σπανός θα σπάσει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και με σουτ ο Σεφερλής θα γράψει το 0-1.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 52′ ο Άτλας θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα με σουτ του Χριστόπουλου μέσα από την περιοχή. Στην συνέχεια το παιχνίδι κινήθηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Για να έρθουμε στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού όπου πραγματικά ήταν δραματικά. Αρχικά στο 84′ αποβλήθηκε ο Σπανός από πλευράς Αστραπής με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ πάνω σε αντίπαλο. Στο 86′ ο Άτλας κατάφερε να σημειώσει και δεύτερο τέρμα με σκόρερ τον Χριστόπουλο, σε μια φάση όπου πραγματικά ξεσήκωσε όλο το γήπεδο στο πόδι καθώς ποδοσφαιριστής της Αστραπής ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο (τραυματίας) και οι ποδοσφαιριστές του Άτλα συνέχισαν στην φάση και σημειώθηκε το τέρμα, με τις φωνές των φιλοξενούμενων να είναι έντονες για την μη τήρηση του Fair Play.

Στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο σκόρερ του Άτλα με 2η κίτρινη. Ύστερα από όλα αυτά που αναφέραμε ο προπονητής του Άτλα Βασίλης Μπαλατής προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση καθώς ύστερα από υπόδειξη του στους ποδοσφαιριστές του, αποφάσισαν να τηρήσουν το Fair Play και να αφήσουν την Αστραπή και συγκεκριμένα τον Σεφερλή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

Την προσεχής Τετάρτη 4/5 έχουμε αγωνιστική δράση στην Β΄ Κατηγορία του πρώτου ομίλου και συγκεκριμένα ο Άτλας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Περιβόλα ενώ η Αστραπή θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Φαραϊκό σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι μονόδρομος αλλιώς η υπόθεση παραμονής θα δυσκολέψει αρκετά για την ομάδα του Δημήτρη Ξηνταρόπουλου.

Συνθέσεις:

Άτλας (Βασίλης Μπαλατής): Πούλιος, Κοπζάρου (70′ Γρηγορόπουλος), Παπαδόπουλος, Σταυρόπουλος, Βίτσος, Τσερικλός, Χριστόπουλος, Θοδωρής, Σταμούλης (87′ Λιαρομμάτης), Λένης (83′ Παρασκευόπουλος), Τριαντόπουλος (46′ Πατέλης).

Αστραπή Ψαροφαΐου (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Δαλαβούρας, Τσάμης, Γκάντζος, Βερβέρογλου, Γιάννου, Ανάγνου, Λέκκας (93′ Γαρώνης), Σεφερλής, Κουκής (87′ Μουντζούρης), Σπανός, Πρίντεζης (77′ Παππάς).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς