Επεισοδιακή νίκη για την ΑΕ Πάτρα 2005 (video)

«Κ. Ζάρρας»: Βύρωνας Ξυπολιάς

Διαιτητής : Ρουμπάνης (Κακαφώνης-Βασιλόπουλος)

Σκόρερ: 74′ Αγκαράι, 81′ Ρηγόπουλος – 49’Αδαμόπουλος

Αποβολή: 90′ Παπαπέτρος (απευθείας κόκκινη)

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Σαραβαλίου η ΑΕ Πάτρα 2005 κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 και να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο για την φετινή χρονιά.

Αντιθέτως στο στρατόπεδο της Αναγέννησης υπάρχει έντονη απογοήτευση για το αποτέλεσμα και το επόμενο ματς με τον Αχαιό Σαραβαλίου είναι κομβικό για την συνέχεια.

Το ματς δυστυχώς σημαδεύτηκε από την κακή διαιτησία του κ. Ρουμπάνη καθώς και οι δύο ομάδες έχουν πολλά παράπονα και κυρίως η ομάδα του Λαδόπουλου, αφού στο τέλος μετά την αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων και την πεντάλεπτη λεπτή διακοπή του αγώνα ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν ελάχιστος και ανεπαρκής για τον χρόνο που δεν παιζόταν ποδόσφαιρο.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

1′ Σουτ του Κακαφώνη θα αποκρούσει ο Θανόπουλος.

3′ Τετ α τετ του Τζίφα θα αποκρούσει και πάλι ο Θανόπουλος.

8′ Σουτ Βουρλούμη άουτ.

10′ Κεφαλιά πάσα του Ζαφειρόπουλου μέσα στην περιοχή, πλασέ του Μούγκουλη με τον Θανόπουλο να αποκρούει εντυπωσιακά πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

40′ Κόρνερ του Τσίφα από τα δεξιά αμαρκάριστος ο Αδαμόπουλος θα πάρει την κεφαλιά με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

44′ Μακρινό σουτ του Τσίφα πάνω από τα δοκάρια.

46′ Σουτ του Κακαφώνη θα αποκρούσει ο Θανόπουλος.

49′ Φάουλ του Τζελέπη από τα δεξιά κεφαλιά του Αδαμοπούλου για το 0-1.

57′ Μακρινό σουτ του Αβραμόπουλου η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

67′ Σέντρα του Αβραμόπουλου από τα αριστερά πλασέ του Παπαπέτρου από το ύψος της μικρής περιοχής με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

74′ Κόρνερ του Παπαπέτρου από τα δεξιά κεφαλιά του Νάση η μπάλα θα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγκαράι θα ισοφαρίσει σε 1-1.

79′ Φάουλ του Τσίφα κεφαλιά του Αδαμοπούλου θα αποκρούσει ο Θανόπουλος πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

81′ Σέντρα του Σταματέλου από τα δεξιά ο Ρηγόπουλος θα κάνει το σουτ η μπάλα θα χτυπήσει στο σώμα του αμυντικού της  Αναγέννησης και θα καταλήξει στα δίχτυα για να γίνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

87′ Φάουλ του Παπαπέτρου εκπληκτική απόκρουση από τον Σοφίλλα.

90′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Παπαπέτρο για εξύβριση σε αντίπαλο παίχτη μετά από σκληρό φάουλ που του έγινε.

Συνθέσεις:

ΑΕ ΠΑΤΡΑ 2005 (Ν.Τσολόπουλος): Θανόπουλος, Σαλάγας (46’Σταματέλος),Τσιούστας, Αβραμόπουλος, Νάσης,Αγκαράι, Παναγόπουλος(71′ Αγγελόπουλος), Βουρλούμης, Ρηγόπουλος, (93’Σταύρακας),  Παπαπέτρος, Παναγιωτόπουλος (λ.τ.79’Ξυπολιάς).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Β.Καραβίας): Σοφίλλας, Χριστόπουλος (84’Αργυρόπουλος),Νικολακόπουλος (λ.τ.7′ Γρουζής), Ζαφειρόπουλος, Αθανασόπουλος, Αδαμόπουλος, Τσίφας, Τζίφας, Μούγκουλης, Κακαφώνης (78’Τσίμπιτσης),Τζελέπης (58′ Χουσελάς).