Επετεύχθη ο στόχος της παραμονής για τον Αχιλλέα Καμαρών

Μέτρια θεωρείται η φετινή χρονιά την ομάδα του Αχιλλέα Καμαρών, καθώς τερμάτισε στην 10η θέση του πρωταθλήματος με 20 βαθμούς και στο +3 από τα πλέι άουτ.

Η ομάδα του Αιγίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα πολύ δυνατά καθώς στις πρώτες 4 αγωνιστικές είχε απολογισμό 3 νίκες και μία ισοπαλία με αποτέλεσμα να βρίσκεται με 10 βαθμούς στην 2η θέση του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς για τον σύλλογο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αποτέλεσμα αυτής, την 12η αγωνιστική να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ο Σάκης Μπαβιώλης.

Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Γιώργος Αμασιάδης με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» σιγά σιγά να αρχίζει να ανακάμπτουν,  καθώς κατάφεραν να κερδίσουν εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Πατρών με σκορ 3-2 και να αποσπάσουν δύο ισοπαλίες εντός έδρας από Πανιώνιο/Αχιλλέα και Αετό Ρίου.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας με 8 τέρματα είναι ο Χ.Μαρής, ενώ ακολούθησαν με 7 ο Μπαμπίλης και με 3 τέρματα οι Μπάζος και Μπουλουμπάσης.

Στο κύπελλο ερασιτεχνών η ομάδα αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο, αφού ηττήθηκε εντός έδρας από τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου με σκορ 5-0. Νωρίτερα ο Αχιλλέας είχε καταφέρει να αποκλείσει το Άνω Καστρίτσι καθώς κέρδισε εκτός έδρας με 0-2.

Η καλύτερη στιγμή της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα θεωρείται η εντός έδρας νίκη την 4η αγωνιστική με 1-0 κόντρα στον Φοίνικα/Ζήριας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς