Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για Προμηθέα

Το φύλλο αγώνα “καίει” τον Προμηθέα Πάτρας και τον πρόεδρό του, Χρήστο Μήλα, καθώς οι διαιτητές του αγώνα έχουν καταγράψει ύβρεις και απειλές εναντίον τους από την πλευρά των Πατρινών.

Το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του Λαυρίου με τον Προμηθέα ήταν… αμείλικτο κατά των Πατρινών, με τους διαιτητές να καταγράφουν σε αυτό αρκετές βρισιές και απειλές, κυρίως από το τον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Μήλα.

Όπως μετάδωσε πρώτο το Gazzetta.gr και επιβεβαίωσαν οι πηγές του Eurohoops, στο φύλλο αγώνα οι διαιτητές έγραψαν: “Κατά τη στιγμή της αποβολής του προπονητή της Β’ ΟΜΑΔΑΣ κ. Γιατρά με δεύτερη τεχνική ποινή (7.52 πριν από τη λήξη του τρίτου τετάρτου) ο πρόεδρος της Β’ ΟΜΑΔΑΣ κ. Μήλας Χρήστος εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα στο κέντρο του γηπέδου και απωθώντας τους διαιτητές, είπε: «Μουν….α σε λίγους μήνες θα σας τελειώσουμε».

Μετά τη λήξη του αγώνα και ενώ βρισκόμασταν εντός των αποδυτηρίων το ίδιο ως άνω πρόσωπο ήρθε στην πόρτα των αποδυτηρίων παρουσία του κομισάριου του αγώνα κ. Βιδάλη και μας εξύβρισε λέγοντας: «Μουν…α γα…ε”

Οι παρατηρήσεις των διαιτητών:

Θυμίζουμε πως η εν λόγω αναμέτρηση, παρότι τελείωσε με το Λαύριο νικητή, στην παρούσα φάση είναι στον… αέρα, λόγω της ένστασης του Προμηθέα. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και το ενδεχόμενο επανάληψης του αγώνα είναι ανοιχτό, ενώ, μετά από εντολή Γαλατσόπουλου, οι διαδικασίες της εκδίκασης της ένστασης θα γίνουν με… αστραπιαίους ρυθμούς.