Επιβλητική εμφάνιση στο Αίγιο για την Α.Ε. Καλαβρύτων

Παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η Α.Ε. Καλαβρύτων επικράτησε άνετα με 5-0 της Α.Ε. Αιγίου στο γήπεδο “Παλστήρας” Αιγίου, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας. Τα Καλάβρυτα από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Π. Γκαβό για δύο δυνατά μαρκαρίσματα που δέχτηκαν στην περιοχή των Καλαβρύτων

Τον “χορό” των τερμάτων άνοιξε ο Κουτρουμάνης στο 17′, Στο 44′ ο Σταύρος Τσαβαλάς έκανε το 0-2 και στο 45′ ο Μητρόπουλος τριπλασίασε τα τέρματα για τα Καλάβρυτα (0-3) ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 75′ και στο 88′ ο Ασπρούκος σημείωσε δυο ακόμα τέρματα διαμορφώνοντας το τελικό 0-5.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Αιγίου: Μερκούρης, Π. Βασιλακόπουλος (55΄ Μεσσήνης), Μαραυγάκης, Μεντζελόπουλος, Τσέλιος, Χρυσανθόπουλος (86΄ Ν. Βασιλακόπουλος), Μπούζι (55΄ Σωτηρόπουλος), Τσέντζος (72΄ Τσούνης), Π. Δημόπουλος, Α. Αϊντίν, Γκραικιώτης (46΄ Χρονόπουλος).

Α.Ε. Καλαβρύτων: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολάνι, Παπαδόπουλος (80΄ Κανελλόπουλος), Σκιαδάς, Στ. Τσαβαλάς, Κουτρουμάνης (59΄ Κέφα), Μητρόπουλος, Ντάτσι (46΄ Καλαμαράς), Καυγάς, Ασπρούκος.