Επιβλητική “τεσσάρα” για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου

Νίκη που ισοδυναμεί με την είσοδο της στην πεντάδα και στα play off σημείωσε η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ Πάτρας με 4-2, με αποτέλεσμα να τον αφήσει εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Το παιχνίδι για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς καθώς στο 12′ ο Μπενέτος εκτέλεσε το φάουλ ασταθής απόκρουση απο τον τερματοφύλακα και εξ επαφής ο Παναγιωτόπουλος θα κάνει το 0-1.

Στο 20′ το σουτ του Βάρδα εντος πειροχής θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Για να έρθουμε δύο λεπτά αργότερα όταν ο Μπενέτος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ι Πυλαρινός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Στο 28′ ο Μπενέτος με μακρινή εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3. Τρία λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει σε 1-3 με σκόρερ τον Παπανελλόπουλο που εκμεταλλεύθηκε την ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα ύστερα από το σουτ του Χαντάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 71′ το σουτ του Τσίρου εντός περιοχής θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι. Για να έρθουμε στο 87′ ο Αγγ.Κουτσουμπελίτης με ψύχραιμο πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-4. Το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 89′ ο Βάρδας με σουτ.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Πάτρας: Γιαννόπουλος, Κανελακόπουλος (55′ Βέλιου), Γιαννούλης, Γιακουμάτος, Σπανός (70′ Θωμάς), Γεροντίδης (21′ Μανούκας), Χαντάι, Τσίρος, Παπανελλόπουλος (70′ Χαραλάμπους), Σγούρας, Βάρδας.

Φλόγα Κάτω Καστριτσίου: Κατσίκης, Τσάμης, Μητρόπουλος, Βογιατζής (78′ Χάιδας), Σπ.Μπουρνάκας, Ι.Κουτσουμπελίτης, Αγγ.Κουτσουμπελίτης, Παναγιωτόπουλος (82′ Μαυρομμάτης), Πυλαρινός, Μπενέτος (88′ Β.Μπουρνάκας), Βιτωράτος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς