Επιβλητική “τριάρα” για την Δάφνη Πατρών

Σε μια επιβλητική νίκη μετέτρεψε το χθεσινό ντέρμπι η Δάφνη Πατρών, καθώς επικράτησε του Πυρσού με 3-0 και έβαλε στην κυριολεξία “φωτιά” στο πρωτάθλημα καθώς πλέον ο Πυρσός βρίσκεται στην 1η θέση με 40 βαθμούς, ακολουθεί με 39 η Δάφνη και με 38 η Νεάπολη.

Το σκορ στην χθεσινή αναμέτρηση άνοιξε ο Μπινιέρης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 36ο λεπτό. Στο 66′ ο Βέσσης με εξαιρετική κίνηση σέντερ φορ βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Πυρσού και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 72′ το σουτ του Ηλιού εκτός περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι. Για να έρθουμε στο 88′ όπου ο Ηλιού έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Σταμπολτάς διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Τέλος πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Φωκά εκφράζουν οι άνθρωποι του Πυρσού, καθώς υποστηρίζουν πως στον πειθαρχικό τομέα ήταν εναντίον τους σε μια αναμέτρηση με αρκετό πάθος, έντονα μαρκαρίσματα, ενώ μετά την λήξη του παιχνιδιού πήγαν να ανάψουν τα αίματα με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν την κατάσταση.

Συνθέσεις:

Δάφνη Πατρών (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης) : Γιαννικόπουλος, Λιακόπουλος, Μαγνησαλής, Ηλιού, Αβραμόπουλος (55′ Βαγγελάτος), Σταμπολτάς, Κατσαρέλιας (57′ Πετρακόπουλος), Παναγοπουλος, Βέσσης (80′ Γιαννόπουλος), Μπινιέρης, Φωτείνης (80′ Χριστοδουλόπουλος).

Πυρσός (Ν.Αθανασακόπουλος): Παντζόγλου, Χαλιλόπουλος, Π.Μαχμούντ, Αλεξόπουλος, Μαρουλάς, Γιαννακόπουλος, Κ Μαχμούντ (75′ Λόης), Σκούτας, Μπασιλάρης, Σαγκτάμι, Διαμαντόπουλος.

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς