Επιθετικός προσανατολισμός στην Παναχαϊκή του Παπαδόπουλου

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς καθώς δεν έχει περάσει καλά-καλά μία εβδομάδα από τότε που άλλαξε ο προπονητής στους “κοκκινόμαυρους”, ήδη από το πρώτο φιλικό φάνηκαν κάποια σημάδια από την Παναχαϊκή που θέλει να δει στο γήπεδο ο νέος τεχνικός.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά τους πολύ δουλειά, ωστόσο από τα πρώτα κιόλας 24ωρα προσπαθούν να περάσουν τη νέα φιλοσοφία στην ομάδα.

Στο φιλικό με τον Αίαντα, η Παναχαϊκή προσπάθησε να βγει γρήγορα και απλά στην επιθετική γραμμή με αυτοματισμούς από τους μεσοεπιθετικούς της. Δείγμα αυτού ήταν οι πολλές τελικές που έβγαλαν οι “κοκκινόμαυροι” που σε κάθε περίπτωση προσπάθησαν ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του αντιπάλου να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Είναι εξάλλου βασικό μέλημα του Νίκου Παπαδόπουλου να περάσει επιθετική φιλοσοφία στην ομάδα του και οι περισσότερες από 15 τελικές που είχε η Παναχαϊκή στο παιχνίδι υποδηλώνουν κάτι τέτοιο.

Το σίγουρο είναι ότι ο χρόνος κυλά υπέρ της Παναχαϊκής από τη στιγμή που μετατέθηκε εκ νέου η έναρξη του πρωταθλήματος, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει τα χρονικά περιθώρια για να περάσει στους παίκτες του, «Να αγωνίζονται με πάθος και να έχουν νοοτροπία νικητή» όπως δήλωσε μεταξύ άλλων στην κάμερα του Panachaiki TV.