Επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες της Γ’ Εθνικής

Πέρασε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων με το οποίο επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση των αγώνων της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Στην υπ΄ αριθμόν 5 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκε το πρακτικό της Επιτροπής Διοργανώσεων με το οποίο επικυρώθηκαν οι βαθμολογίες των ομίλων της Γ’ Εθνικής, μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση των αγώνων τής κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης».

Πρόστιμα και απαλλαγή από την Πειθαρχική Επιτροπή

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Απαλλάσσει το σωματείο ΑΠΣ Σκάλας ο Άρης της αποδιδόμενης σε αυτό πειθαρχικής παράβασης που φέρεται να τελέσθηκε στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας 2020-2021, ΑΠΣ Σκάλας ο Άρης-Ερμής Μελιγούς στο Δημοτικό γήπεδο Σκάλας.

Κηρύσσει τα σωματεία Θύελλα Ραφήνας και Πυθαγόρα πειθαρχικώς ελεγκτέα για παραπτώματα στον μεταξύ τους αγώνα στο δημοτικό γήπεδο Ραφήνας στις 06/06/2021 για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας και επιβάλλει σε έκαστο εξ αυτών χρηματική ποινή ύψους τριακοσίων ευρώ (300€).