Επιστρέφει Πάτρα ο Μπογρίνιο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του SDNA, ο Γιώργος Μπόγρης θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ, αφού έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Πάτρας. Μπορεί ο Γιώργος Μπόγρης να μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ και να ανήκει τυπικά ακόμα στην «Ένωση», όμως εδώ και μερικούς μήνες οι δύο πλευρές έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αυτό θα γίνει πλέον και με επίσημο τρόπο, καθώς ο Έλληνας σέντερ βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA θα είναι ο Απόλλων Πάτρας.

Ο 33χρονος ψηλός έχει δώσει τα χέρια με τους Πατρινούς και αναμένεται να υπογράψει άμεσα το συμβόλαιό του και να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Βετούλα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μπόγρης κατέγραψε μόλις δύο συμμετοχές στη Stoiximan Basket League με τη φανέλα της ΑΕΚ κι άλλη μία στο Basketball Champions League.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική κίνηση από πλευράς Απόλλωνα, που δείχνει ότι οι Πατρινοί επέστρεψαν για να μείνουν στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την φροντ λάιν τους.