Επιστρέφει στην Κορινθία ο Δ. Παπαδόπουλος

Επιστρέφει στην Κορινθία ο Δημήτρης Παπαδόπουλος με τον Άρη Πατρών να τον ευχαριστεί και να του εύχεται καλή συνέχεια σε μια μακροσκελή ανακοίνωση:

“Αποχαιρετάμε έναν φίλο. Ένα παιδί που δυστυχώς λόγω των περίεργων καταστάσεων που βίωσε, απόρροια της πανδημίας που άλλαξε τις ζωές όλων μας τα τελευταία 2 χρόνια, δεν κατάφερε να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα μας στο επίπεδο των ικανοτήτων του.

Επειδή στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα θέλουμε και η μοίρα του Κορίνθιου άσσου ήταν να νοσήσει -όπως η πλειοψηφία του κόσμου-, αλλά στην δική του περίπτωση, η νόσηση έδωσε ταυτόχρονα και απαγορευτικό στο να αγωνιστεί με την ομάδα μας. Επειδή λοιπόν η υγεία είναι ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, ήταν σημαντικότερο να διασφαλιστεί ότι ο Κορίνθιος μπακ θα είναι καλά, απ’ οτιδήποτε άλλο.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, επιστρέφει στον ΠΑΣ Κύψελο με τον οποίο αγωνίστηκε πριν έρθει στην Πάτρα και την ομάδα μας, με την οποία μέτρησε 5 εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Για εμάς θα είναι πάντα ένας πολύ καλός φίλος που η μοίρα δεν μας άφησε να δημιουργήσουμε μαζί ποδοσφαιρικές αναμνήσεις όπως το επιθυμούσαμε.

Αλλά ταυτόχρονα θα είναι και για πάντα μέλος της οικογένειας μας και τα Προσφυγικά και η Πλατεία Ελευθερίας θα είναι σπίτι του και θα είναι χαρά μας να τον βλέπουμε. «Πάπα» να είσαι γέρος και που ξέρεις…; Μπορεί να τα ξαναπούμε! Καλή συνέχεια σε όλα”.