Επιστρέφει στον Ατρόμητο Πατρών ο Βασίλης Μπελεζάκης που αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο

Παρελθόν από τον Παναιγιάλειο αποτελεί ο Βασίλης Μπελεζάκης, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του κοινή συναινέσει με την ομάδα του Αιγίου και επιστρέφει στον Ατρόμητο Πατρών.

Διαβάσετ τι δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook :

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση αυτού του ιστορικού σωματείου που με εμπιστεύτηκε και με βοήθησε να παίξω σε ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας.

Θέλω συγκεκριμένα να ευχαριστήσω τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα που είναι άνθρωπος με αξία και αρχές, τον κύριο Μάριο Βαλαβάνη γιατί ποτέ δεν μου ελειψε τίποτα και για την ζεστασιά που μου έδωσε με το που πήγα στην ομάδα. Τέλος θέλω να ευχαριστώ τον κύριο Βασίλειου που με εμπιστεύτηκε.

Ζητάω συγνώμη που δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθησω την ομάδα για να εκπληρώσει τον στόχο της. Είναι δική μου επιλογή να φύγω. Ευχαριστώ από καρδιάς όσους λένε ότι δεν βοήθησα την ομάδα πραγματικά. Καλή συνέχεια στην ομάδα».

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του Παναιγιαλείου αναφέρει τα εξής :

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μπελεζάκη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».