Επιστροφή στις επάλξεις για την Φλόγα Κάτω Καστριτσίου

Μετά από απουσία ενός χρόνου από τα ερασιτεχνικά γήπεδα η Φλόγα Κάτω Καστριτσίου επέστρεψε πιο δυνατή από ποτέ και θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.

Στόχος της ομάδας την φετινή σεζόν είναι το δημιουργικό ποδόσφαιρο για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την άνοδο για την Β ΄Κατηγορία.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την Φλόγα είναι η ομοιογένεια, καθώς το ρόστερ της ομάδας θα αποτελείται από ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ξανά στον σύλλογο και γνωρίζει ο ένας τον άλλον.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Βασίλης Χάιδας αμυντικός (Δρέπανο), Βασίλης Κατσίκης τερματοφύλακας (Άνω Καστρίτσι), Αλέξης Μητρόπουλος αμυντικός (Αετός Ρίου), Ανέστης Βογιατζής αμυντικός (Δόξα Πατρών), Παναγιώτης Παναγόπουλος μεσοεπιθετικός (Κεραυνός), Νίκος Καπανδρίτης μέσος (Αετός Πατρών) και Λάμπρος Μαυρομμάτης μέσος, Ανδρέας Χαλούλος μεσοεπιθετικός, Βασίλης Κατσίκης από το (Ζαβλάνι).

Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφές με κάποιους προπονητές και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και το όνομα που θα αναλάβει τον σύλλογο της Φλόγας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς