Επιστροφή στις νίκες για Παναιγιάλειο

Ο πρωταρχικός στόχος της επιστροφής στα νικηφόρα αποτελέσματα επετεύχθη για τον Παναιγιάλειο.

Η Μαύρη Θύελλα, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, κέρδισε εντός έδρας την Αιγείρα/Ακράτα με 2-0 και συνεχίζει να απολαμβάνει τη «γλυκιά» μοναξιά της κορυφής στο β΄ όμιλο της Α΄ κατηγορίας.

Η αγωνιστική εικόνα τους δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι φίλαθλοί του αλλά και ανάλογη του… βάρους της μελανόλευκης φανέλας. Όμως, σ’ ένα πρωτάθλημα, πρωταρχική σημασία έχουν οι βαθμοί και αυτοί κατακτήθηκαν χάρις στα δύο γκολ που επιτεύχθηκαν ένα σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 41΄ ο Λιάτος, ενώ στην επανάληψη το τελικό σκορ διαμόρφωσε με πλασέ ο Βιλανάκης (50΄) και πέντε λεπτά αργότερα η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Βίλλιου, μετά από κεφαλιά του Μιχ. Σπανού (55΄).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Μαχαίρας (72΄ Νικολόπουλος), Μ. Σπανός, Παπαδόπουλος, Χούσα (77΄ Γκάτσης), Μπούνας (86΄ Τσεκούρας), Κοτσόκολος, Α. Σπανός, Βιλανάκης (72΄ Καραπιπέρης), Λιάτος.

ΑΙΓΕΙΡΑ / ΑΚΡΑΤΑ: Βίλλιος, Ταρνάρης, Οικονόμου (83΄ Βαφειάδης), Καραχάλιος, Π. Μητρόπουλος, Γκοτσόπουλος (90΄ Καχιόπουλος), Καλούδης, Τσιάτο, Καλέλλης (90΄ Αγγ. Μητρόπουλος), Σακελλαρόπουλος (72΄ Λουράκης).