Επιστροφή στις νίκες για τον Ίκαρο Πετρωτού

Χωρίς να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο Ίκαρος Πετρωτού είχε εύκολο μεσημέρι στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκω, καθώς επικράτησε εύκολα κόντρα στον Ατρόμητο με 3-0.

Με αυτή την νίκη οι αθλήτριες του κ. Παναγιωτόπουλου εφτάσαν τους 21 βαθμούς και βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με στόχο στα επόμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Δόξα Πηγαδακίων (εξ αναβολής) και με Πήγασο Θριασίου να κάνουν το 2/2 και να ολοκληρώσουν το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Πηγαδακίων στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Β΄Εθνική.

Στα του παιχνιδιού τώρα ο Ίκαρος μπήκε από την αρχή πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό της αναμέτρησης και απείλησε πρώτος στο 4′ με το μακρινό σουτ της Κέτα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 14′ η Ντέβα εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής η Ζώτου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Κέτα ανατράπηκε εντός περιοχής από την Μιχαλοπούλου με τον Διαιτητή κ.Μπακόπουλο να καταλογίζει ορθώς το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε η Μούκα για το 0-2. Στην συνέχεια ο Ίκαρος πραγματοποίησε κάποια σουτ που μπλόκαρε η Κοτσώνη,με αποτέλεσμα στο ημίχρονο να οδηγηθούμε με το σκορ στο 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 65′ η Κέτα με τρομερό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος βρήκε κάποιους χώρους, με το σκορ να μην αλλάζει και το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Ίκαρου με 3-0. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός της Μιχαλοπούλου στο 58′ στον αυχένα με τον γιατρό του γηπέδου να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και εν συνεχεία η παίχτρια να επισκέπτεται την πόρτα του νοσοκομείου.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Ζαρουχλεΐκων: Κοτσώνη, Παπαδημητρίου, Κορφιάτη (83′ Κουραχάνη), Δαρβίρα, Μιχαλοπούλου (58′ λ.τ.Φρόκου), Κορωνάκη (58′ Ντούζα), Αναγνωστοπούλου (77′ Ζωγοπούλου), Φωτείνη, Καμπούρη (46′ Φουκάκη), Μπαρλά, Ντζάθα.

Ίκαρος Πετρωτού: Ψάλτη (46′ Γκαύρου), Μούκα, Φλάουερ (46′ Γουλιμή), Καλτσανά, Παπακυριαζή, Συρμή, Λεμπέση, Κέτα, Ζώτου (75′ Θανοπούλου), Τσάμη, Ντέβα (75′ Παπανικολοπούλου).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς