Επιστροφή στις νίκες για τον Πανμοβριακό

Πανμοβριακός-Πήγασος 3-1 (18’, 45’ Νιφορόπουλος, 60’ Φωτόπουλος / 8’ Ηρακλέους)

Διαιτητής : Χρονάς (Χαμουζάς-Σπυρόπουλος)

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανμοβριακό Ριόλου, ο οποίος με ανατροπή κατάφερε να επιβληθεί του Πήγασου με 3-1.

Μόλις στο 8’ λεπτό ο Ηρακλέους εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζήμα και με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπεγουλακίου, παγώνοντας το γήπεδο του Ριόλου.

Στο 18’ λεπτό όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν ναισοφαρίσουν, όταν σε κάθετη του Φωτόπουλου ο Νιφορόπουλος πρόλαβε τον Τρίγκα και ισοφάρισε σε 1-1.

Μάλιστα λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους, ο Πανμοβριακός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Γελάσιου και μετά από σέντρα του Νιφορόπουλου, με τον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να ευστοχεί στην εκτέλεση και να δίνει το πρόβάδισμα στην ομάδα του.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι διακόπηκε, μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ των δύο προπονητών, για να συνεχίστεί 3 λεπτά μετά και με τους γηπεδούχους να σημειώνουν στο 60’ λεπτό το 3-1, όταν ο Σπανός με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πάσαρε στον Φωτόπουλο, ο οποίος σε κενή εστία σημείωσε το τελικό 3-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές φάσεις ακόμα με τους Φωτόπουλο, Αγγελή και Σπανό να σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα, με το σκορ τελικά να μην αλλάζει.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Α. Κωνσταντινόπουλος- Θ. Παπουτσής): Μπακάλης (46’ Ζήγκος), Δελδήμος (87’ Κάτσενος), Τζίμας, Νιφορόπουλος, Κοκκίνης, Σπανός, Αγγελής (82’ Κωστούλας), Παπαγεωργακόπουλος (90’ Χριστόπουλος), Φωτόπουλος, Γκέγκα.

ΠΗΓΑΣΟΣ  ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ (Ν. Δημητρόπουλος): Τρίγκας, Μέρελης, Γεωργούσης (35’ Σπηλιωτόπουλος), Γελάσιος, Γερουλάκης, Αθανασόπουλος (23’ λ.τ. Αθανασόπουλος), Ηρακλέους, Λιόγκας (51’ Μπαλάσης), Καλογερόπουλος, Μικελάτος (88’ Παναγιωτακόπουλος), Αποσκίτης.