Επιστροφή στις νίκες με «τεσσάρα» για το Πάτραι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Ταξιάρχης

ΣΚΟΡΕΡ:  3’ 32’ πεν. Αγριμάκης, 4’ Γραμματικόπουλος, 73’ Κάρδαρης

Ένα πολύ εύκολο απόγευμα είχε το Πάτραι που επικράτησε με το ευρύ 4-0 του Πανμοβριακού Ριόλου στο γήπεδο Προσφυγικών. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Νίκος Γραμματικόπουλος έβγαλε σε θέση βολής τον Αγριμάκη ο οποίος με «λόμπα» άνοιξε το σκορ για τους «πράσινους».

Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι ρόλοι άλλαξαν, ο Αγριμάκης «βρήκε» όμορφα το Νίκο Γραμματικόπουλο ο οποίος με διαγώνιο σουτ, σημείωσε το 2-0. Το 3-0 έγινε με την εύστοχο εκτέλεση πέναλτι του Αγριμάκη στο 32΄ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κάρδαρης στο 73ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να έχουν και δοκάρι με το Θόδωρο Σαμπανέι και τους Ριολίτες να μην απειλούν.

Οι «πράσινοι» στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχουν να παίξουν με Κεραυνό εντός και Αετό Πατρών Askounis εκτός, ενώ οι «κόκκινοι» του Άρη Πατρών θα παίξουν με Αχαϊκή εκτός και Πανμοβριακό εντός. Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος, θα οδηγηθούν σε μπαράζ εφόσον κρίνεται η πρώτη θέση.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μπακάλης, Γιαννόπουλος, Ζέλος (69’ Αθανασόπουλος), Παπαγεωργίου, Αγριμάκης (69’ Φραγκουλάκης), Αλεξανδρής (61’ Μωραϊτης), Σαμπανέι (46’ Κάρδαρης), Γραμματικόπουλος, Γεωργόπουλος (61’ Φιούφουλας).

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Τσολόπουλος): Μπακάλης, Λιάκος, Μπακατσέλος, Διακάτος, Νιφορόπουλος, Π. Κάτσενος, Α. Κάτσενος (38’ λ.τ. Αθανασόπουλος), Χρυσανθόπουλος (46’ Κατριμπούζας), Γραμματικόπουλος (72’ Β. Σπυρόπουλος), Οικονομόπουλος (61’ Ε. Σπυρόπουλος), Κοκκίνης.