Επιστροφή στις νίκες με «τριάρα» για τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νίκος Μιχαλόπουλος
ΣΚΟΡΕΡ: 33’ Σπανός, 88’ 91’ Σταυριανόπουλος

Με νίκη συνέχισε η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου την πορεία της στα play-off της Α’ Κατηγορίας! Ο Κεραυνός επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τσουκαλεΐκων με τα τέρματα των Σπανού (33’) και Σταυριανόπουλου (88’ και 91’).

Το 1-0 έγινε ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κούστα, ο Καραχανίδης θα γίνει κάτοχος της μπάλας θα σουτάρει, αλλά ο Τσουραμάνης θα διώξει και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Γιάννης Σπανός θα ανοίξει το σκορ.

Στο 39ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντώνη Ζαφειρόπουλου. Στο 88ο λεπτό προωθημένη μπαλιά του Τσάτο, έβγαλε τετ α τετ τον Σταυριανόπουλο που θα σημειώσει το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα προσωπική ενέργεια του Τσάτο από τα δεξιά, θα «σπάσει» τη μπάλα στον Σταυριανόπουλο που τελείωσε ιδανικά για το 3-0.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓIOY BAΣΙΛΕΙΟΥ (Χ. Καραπίτσος): Κατσαμπέκης, Σπανός (80’ Κωνσταντόπουλος), Κασιώνης, Σπανογιάννης, Α. Τρίγκας, Κουραχάνης, Κούστα, Ντόμας (69’ Τσάτος), Παναγιωτόπουλος (69’ Στασινός), Μιχαηλίδης (87’ Μαρκόπουλος), Καραχανίδης (80’ Σταυριανόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Α. Ζαφειρόπουλος – Α. Χαρακίδας): Τσουραμάνης, Θωμάς, Κράγια, Κολαϊτης, Ζαφειρόπουλος, Τσεκούρας (67’ Καρανικόλας), Κοτσίνης (58’ Κανελλόπουλος), Τζώλλας (58’ Ραβάνος), Αθανασόπουλος, Βασιλόπουλος (67’ Γιωτόπουλος), Νάνος (84’ Χαραλαμπόπουλος).