Επιστροφή στο… σπίτι με νίκη για το Πάτραι

ΣΚΟΡΕΡ: 25’ Δημητρακόπουλος, 33’ Γερογιάννης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Βαβαρούτας

Το Πάτραι στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι στο γήπεδο των Προσφυγικών επικράτησε με 2-0 της Αρόης για την  15η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας, συνεχίζοντας νικηφόρα τις υποχρεώσεις του.

Φιλμ:

25′ Καλή φάση για το Πάτραι, όταν ο Σαμπανει υποδέχθηκε την μπάλα από τα δεξιά, έκανε ένα δυνατό σουτ και ο Τριβελλάς έδιωξε μακριά την μπάλα.

25′ Γκολ για το Πάτραι, όταν ο Δημητρακόπουλος έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 του Πάτραι.

33′ Δεύτερο γκολ για το Πάτραι, όταν ο Μπακάλης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γερογιάννης με ένα πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος πήρε την μπάλα από το λάθος της άμυνας, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι άουτ.

35′ Τεράστια ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Μιχαλόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά για το. Δημητρακόπουλο, αυτός έσκαψε την μπάλα και ο Τσιούλος έδιωξε σε κόρνερ πριν αυτή περάσει την εστία.

45′ Απίστευτη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Γραμματικόπουλος μπήκε μέσα στην περιοχή και από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα, βρήκε λίγο την μπάλα ο Τριβελλάς και στη συνέχεια ο Μπακάλης δεν έκανε καλά το σουτ και έδιωξαν την μπάλα οι αμυντικοί μακριά.

51′ Μεγάλη ευκαιρία για το Πάτραι, όταν ο Δημητρακόπουλος έκλεψε την μπάλα από την  άμυνα, έκανε ένα σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο δίπλα από αριστερό δοκάρι άουτ.

73′ Έπειτα από την πάσα του Μπακάλη στον Αγριμάκη, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

Συνθέσεις:

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Μιχαλόπουλος, Ιωάννου (85’ Γιαννόπουλος), Γερογιάννης, Σπανός, Ζέλος, Παπαγεωργίου (70’ Αλεξανδρής), Μπακάλης, Δημητρακόπουλος (85’ Κάρδαρης), Σαμπανέι (26’ λ.τ. Αγριμάκης), Γραμματικόπουλος, Φούφουλας (46’ Αθανασόπουλος).

ΑΠΟ ΑΡΟΗΣ (Κ. Στουπάκης – Γ. Δρακοπαναγιωτάκης): Τριβέλλας, Πολυδωρόπουλος (68’ Γεραρδής), Γιαννέλος, Τσιούλος, Λαμπρόπουλος, Δριβήλας, Κυπριανίδης (46’ Δημόπουλος), Δημητρίου (68’ Κουρής), Δράκος (80’ Κουκίδης), Κογιός, Δημητρέλλης. 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου