ΕΠΣΑ: Άλλες δύο ομάδες βοήθησαν οικονομικά για το γήπεδο Προσφυγικών

    Η ΕΠΣ Αχαϊας έχει απευθύνει πρόσκληση σε όσους το επιθυμούν να στηρίξουν οικονομικά την προσπάθεια για ανακατασκευή του γηπέδου Προσφυγικών.

    Πρόθεση της ΕΠΣ Αχαΐας είναι να ζητηθεί από τις ομάδες να συνδράμουν στη χρηματοδότηση του έργου και αντίστοιχα να έχουν ανταποδοτικά οφέλη από τη χρήση του γηπέδου. Aυτό αφορά αρχικά τα έξι ιστορικά σωματεία που έχουν προσκληθεί στην αυριανή συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαϊας: Αρη Πατρών, Ολυμπιακό Πατρών, Πάτραι, Αρόη, ΑΕΚ Πατρών και Ηρακλή Πατρών.

    Παρόλα αυτά, η ΕΠΣ έχει ζητήσει οικονομική στήριξη και από άλλα σωματεία της δύναμής της, όπως το έπραξε ήδη ο Εθνικός Πατρών.

    Δύο από τις νέες ομάδες που στήριξαν τη νέα προσπάθεια είναι ο Δίας Σαραβαλίου και η Α.Ε. Πάτρα 2005 με τους Δημήτρη Αργυρόπουλο και Νίκο Παρασκευόπουλο, αντίστοιχα, να καταβάλλουν τα χρήματα και να συνεισφέρουν μ’ αυτόν τον τρόπο στο θέμα της ανακατασκευής ενός γηπέδου που έχει καταντήσει σαν το γεφύρι της Άρτας.

    Σημαντική κίνηση, που δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του www.patragoal.gr .

    H EΠΣ Αχαϊας θέλει το γίνει το γήπεδο πλέον και αυτό δείχνουν οι προθέσεις της αλλά και οι τελευταίες κινήσεις που κάνει σε όλα τα επίπεδα.