ΕΠΣ Ηλείας: «Ρήγμα» στη διοίκηση – Διαχώρισε τη θέση του ο Α. Νικολακόπουλος

Πηγή: ilia.news.gr

«Ρήγμα» στη διοικούσα παράταξη της ΕΠΣΗ σημειώθηκε , με τον Αντιπρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής Ανδρέα Νικολακόπουλο, να διαχωρίζει εξ’ αρχής τη θέση του με την πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων για άνοδο μιας και μοναδικής ομάδας, της Δάφνης και συνάμα τη μείωση των ομάδων από 18 σε 16.

Ο Νικολακόπουλος, πρότεινε να ανέβουν στην Α1 όσες ομάδες χρειαζόταν για να καλυφθούν οι τρεις κενές θέσεις, δηλαδή εκτός από τη Δάφνη, ο Εθνικός Γερακίου και ο Λευκός Αστέρας Σκουροχωρίου, πρόταση η οποία δεν πέρασε, μειοψηφώντας, με ψήφους 7-1 (απουσίαζαν τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής).

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, εξ’ αρχής, από τη στιγμή την οποία τέθηκε το θέμα της αναπλήρωσης των ομάδων, ξεκαθάρισε ότι αφού η Εκτελεστική Επιτροπή είχε αποφασίσει πριν από ενάμιση μήνα να διεξαχθεί το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας με 18 ομάδες και μάλιστα το είχε περάσει μέσα και στην προκήρυξη, θα έπρεπε να τηρηθεί αυτό και να προβιβαστούν τρεις ομάδες, όσες ακριβώς χρειάζονταν ώστε να αναπληρωθούν οι ομάδες που δεν κατέβηκαν.

Αντίθετα, η πρόταση της Επιτροπής, ήταν να έχουμε μείωση των ομάδων από 18 σε 16 και να ανέβει μόνο η Δάφνη Ανδραβίδας. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και πέρασε η πρόταση της Επιτροπής με ψήφους 7-1, καθώς μειοψήφισε ο Νικολακόπουλος, ο οποίος ζήτησε η θέση του και τα όσα είπε, να γραφούν στα πρακτικά πριν τα υπογράψει.

Ο Νικολακόπουλος, ο οποίος την προηγούμενη φορά, πριν από ενάμιση μήνα, είχε πει να υποβιβαστούν ο Κόροιβος και το Πελόπιο και να ανέβουν η Δάφνη, ο Εθνικός Γερακίου και ο Λευκός Αστέρας, αλλά δεν πέρασε η πρότασή του, διαχωρίζει για δεύτερη φορά τη θέση του. Και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται σοβαρά την παραίτησή του από τη θέση του Αντιπροέδρου, παραμένοντας απλό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.