“Επτάσφαιρος” Ρομαϊκός στα Προσφυγικά (photos)

Χωρίς να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα ο Ρομαϊκός επικράτησε ευκολα της Προοδευτικής με 7-1 στο γήπεδο των Προσφυγικών και βρέθηκε έστω και προσωρινά στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την νεοσύστατη ομάδα του Ρομαϊκού ο στόχος ειναι η άνοδος στην Β κατηγορία και το απέδειξαν με το καλημέρα στο χθεσινό παιχνίδι καθώς μόλις στο 10λεπτό της αναμέτρησης ο Μυλωνάς με πλασέ εντός περιοχής έγραψε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα σέντρα του Μυλωνά από τα δεξιά, πλασέ στην κίνηση από τον Σταύρο Καμπούρη για το 0-2.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας στο παιχνίδι ο Μυλωνάς με πλασέ εντός περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Για να έρθει δέκα λεπτά αργότερα ο Χρήστος Καμπούρης και με πολύ ωραία ατομική ενέργεια να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ρομαϊκού συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο 47′ ο Χρήστος Καμπούρης έκανε το πλασέ από τα αριστερά με τον τερματοφύλακα της Προοδευτικής να αποκρούει και στην επαναφορά ο Σταύρος Καμπούρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-5.

Στο 50′ κόρνερ απο τα δεξιά για την Προοδευτική με τον Ρουγκάλα, σύγχυση στην άμυνα του Ρομαϊκού και άθελά του ο Π. Μπατζαλής θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-5.

Είκοσι λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Μυλωνάς σε ένα εξαιρετικό “Slalom” καθώς πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα της Προοδευτικής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-6.

Το τελικό 1-7 διαμόρφωσε στο 82′ ο Μυλωνάς (4ο προσωπικό γκολ) με εξαιρετικό πλασέ που “κρέμασε ” τον αντίπαλο πορτιέρο.

Συνθέσεις :

Προοδευτική Πατρών (Γιώργος Μιχαλιτσιάνος) : Λ.Γιαννόπουλος, Γ. Γιαννόπουλος, Νικολόπουλος (27′ Ανδριακόπουλος), Κώστας, Ανδριόπουλος, Τσάκωνας, Ανδ.Ρουγκάλας, Νικόλας, Μακρυπόδης, Μονοκρούσος, Χρ.Ρουγκάλας (70′ Οικονομόπουλος).

Ρομαϊκός (Γιώργος Αγγελόπουλος) : Χρυσ.Μπατζαλής, Ανδ.Μπατζαλής (70′ Χρυσ.Καμπούρης, Τραπουζάνης, Κολτσίδας (58′ Παραλής), Π.Μπατζαλής (73′ Β.Μυλωνάς), Μυτακίδης (58′ Δρούσκας), Μυλωνάς, Γιούνας, Στ.Καμπούρης, Γ. Μπατζαλής (46′ Χρ.Καμπούρης), Χρ.Καμπούρης.

Δείτε εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό του Β. Ξυπολιά για το Patragoal από την αναμέτρηση

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς