Ερασιτεχνικό χωρίς Χρήστο Καλούδη δεν γίνεται…Ευχή το αντίο να είναι προσωρινό

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι στον χώρο του ερασιτεχνικού που με την προσφορά τους και την ανιδιοτέλεια τους, το έκαναν όλα αυτά τα χρόνια καλύτερο για όλους μας. Άνθρωποι που έδειξαν την αγάπη τους προς συγκεκριμένες ομάδες και αφοσιώθηκαν σε αυτές με μεράκι και όρεξη για προσφορά.

Ο Χρήστος Καλούδης που επί χρόνια βρίσκεται στον Αετό Πατρών, είναι ένας από αυτούς. Και πιθανότατα ο κορυφαίος όλων. Αλλά ας μην αδικούμε και τα υπόλοιπα παιδιά, τους αφανείς εργάτες του οικοδομήματος που λέγεται ερασιτεχνικό. Όλοι τους προσφέρουν το ίδιο.

Ο Χρηστάρας με μεγάλη μας λύπη δήλωσε χθες ότι δεν θα είναι και την νέα χρονιά στην αγαπημένη του ομάδα τον Αετό Πατρών, αν και πιστεύουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα τον δούμε και πάλι στα γήπεδα, εκεί που ανήκει δικαιωματικά για την αγάπη του και την προσφορά του στον χώρο. Εκεί που ανήκουν οι πραγματικοί ρομαντικοί. Και ένας από αυτούς είναι και ο Χρηστάρας.

Δείτε αναλυτικά το χθεσινό του αντίο στην προσωπική του σελίδα στο facebook

27 Αυγούστου 2012 – 16 Απριλίου 2022. Ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ με όσους παράγοντες προπονητές και ποδοσφαιριστές συνεργάστηκα στον Αετό Πατρών αυτά τα όμορφα 9 χρόνια! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και τον σεβασμό που είχατε στο πρόσωπό μου! Υ. Γ:Στο δικό μας δρόμο δεν υπάρχει αντίο αλλά μόνο κάποια στιγμή χωρισμού!