Εργασίες συντήρησης και όχι μόνο στα δημοτικά γήπεδα

Την υποβολή πρότασης για την ένταξη νέου έργου που αφορά σε εργασίες συντήρησης τουλάχιστον εννέα αθλητικών εγκαταστάσεων της Πάτρας ενέκρινε η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ. Πρόκειται για ένα από τα έργα που περιλαμβάνονται στη λίστα νέων έργων που ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης πρόσφατα. Ο Δήμος ανταποκρίθηκε και οι υπηρεσίες του έστειλαν σχετικό έγγραφο στις αρχές του προηγούμενου μήνα, μαζί με τη μελέτη και το τεχνικό δελτίο.

Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν σε δημοτικούς αθλητικούς χώρους και πρώτιστα στα γήπεδα ποδοσφαίρου: Άνω Καστριτσίου, Βραχνείκων, Ζαρουχλεϊκων, Πετρωτού, Ρίου, Ροϊτίκων, Σαραβαλίου, στο γήπεδο Ψαθοπύργου και στο κλειστό γυμναστήριο των Ροϊτίκων.

Εκτός από τις εργασίες συντήρησης στα αποδυτήρια, το βάψιμο επιφανειών, τις περιφράξεις, την αντικατάσταση εξαρτημάτων στα WC, προβλέπονται: στο γήπεδο Ψαθοπύργου η ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, ενώ στα υπόλοιπα ανοικτά γήπεδα θα εγκατασταθεί ηλεκτροφωτισμός, ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή προπονήσεων και αγώνων τη νύχτα.