Ετοιμάζει δυνατές κινήσεις η Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας

Εκτός από τον προπονητή Φίλιππο Σχοινά, στην Αιγείρα/Ακράτα αναμένονται αλλαγές στο διοικητικό σχήμα, αλλά και ενίσχυση στο ρόστερ.  Σύμφωνα με πληροφόρηση του patragoal.gr είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Νίκου Τσίμπιτση ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Θύελλας Πατρών στη Γ΄ Εθνική, ενώ δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει ο Δημήτρης Μανθόπουλος επίσης από τη Θύελλα Πατρών.

«Κρούση» έγινε και στον Ανδρέα Λαζανά που έμεινε πριν λίγες ημέρες ελεύθερος από την Αχαϊκή, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή του. Ο Φίλιππος Σχοινάς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αιγείρας/Ακράτας και μιλώντας για την συμφωνία του τόνισε:

«Η Αιγείρα/Ακράτα είναι από τις καλές φανέλες του τοπικού ποδοσφαίρου. Διαθέτει δύο γήπεδα, πολλά παιδιά και ανθρώπους που αγαπούν και ασχολούνται ενεργά με την ομάδα. Εγώ σε όποια ομάδα κα να βρεθώ μου αρέσει να προπονώ με πάθος και το ίδιο θα κάνω και στην νέα μου ομάδα.  Μου προσφέρονται κάποια καλά κίνητρα να δουλέψω κάτω από δημιουργικές συνθήκες και στόχος είναι να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Ελεύθερος ο Καραχάλιος

Ο Κώστας Καραχάλιος μένει ελεύθερος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός χειρουργήθηκε στο γόνατο και έτσι έχασε την περσινή σεζόν.