Ετοιμάζονται για νέες «πτήσεις» οι αθλητές του ΑΣ Αστραπή

Ο σύλλογος Α.Σ. Αστραπή Πατρών θα συμμετάσχει το επόμενο δίμηνο σε 3 από τα σημαντικότερα και πιο δύσκολα πρωταθλήματα στον κόσμο με 2 αθλητές.

Ο λόγος γίνεται για τον Αποστόλη Παναγόπουλο που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων στην κατηγορία των -49kg και για την Πάντου Δέσποινα που θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων αλλά και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 στην κατηγορία των -46kg.

Η Πάντου Δέσποινα η 16χρονη αθλήτρια από την Πάτρα προπονείται στον σύλλογό μας από πολύ μικρή ηλικία και φέτος οι κόποι τόσων χρόνων φαίνονται να ανταμίβονται. Μετά την τρίτη θέση που κατέκτησε στο Multi European Games πήρε το εισητήριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under 21 που θα διεξαχθεί στα Τίρανα της Αλβανίας.

Λιγό καιρό μετά η Δέσποινα καταφαίρνει με μία μαγευτική εμφάνιση να κατακτήσει την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων και να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας. Έτσι, θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο Παναγόπουλος Αποστόλης ένας αθλητής 14ων χρονών, έχει και αυτός φέτος την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο όνειρο πραγματικότητα. Ο Αποστόλης μετά την επιτυχία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων ώπου ανέβηκε στην κορυφή του βάθρου κατακτώντας την 1η θέση κέρδισε μια θέση στην Εθνική Ομάδα. Συνεπώς θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που θα διεξαχθεί στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Η προετοιμασία των 2 αθλητών έχει ήδη ξεκινήσει με δυναμικούς ρυθμούς. Οι προπονητές τους Χρήστος-Βασίλης Αντωνακόπουλος και Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος καθώς και όλο το προπονητικό team του συλλόγου είναι δίπλα τους και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουμε 3 πολύ μεγάλες διακρίσεις.