Ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες

Ο Προμηθέας Πάτρας συνεχίζει να παίζει ασταμάτητα κι επιστρέφει στην Πάτρα για το 11ο παιχνίδι του τις τελευταίες 37 ημέρες, καθώς φιλοξενεί τον Ηρακλή με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες, που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τετράδας, πριν τη δύσκολη, “καυτή” και καθοριστική συνέχεια που ακολουθεί στη συνέχεια: εκτός με ΑΕΚ (το Σάββατο 16/1), εκτός (την Τετάρτη 20/1) κι εντός με Λαύριο (το Σαββατοκύριακο 23-24/1) κι εκτός με Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League κόντρα στον “Γηραιό” θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών στο «Δημ. Τόφαλος» την Κυριακή 10 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης τις 17:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 HD και ραδιοφωνικά από τον Skai Patras 89.4

Ο Μάκης Γιατράς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και αναμένεται να αγωνιστεί με τους ίδιους παίκτες που έπαιξαν κόντρα σε Λάρισα και Μεσολόγγι: Αγκμπελίς, Δ. Αγραβάνης, Αθηναίου, Γιαννόπουλος, Μίλερ, Τζεράι Γκραντ, Λούντζης, Χριστοδούλου, Γ. Αγραβάνης, Τζέριαν Γκραντ, Μπαζίνας και Τανούλης.

Όπως ανέφερε κι ο Μιχάλης Λούντζης στο blog στο site του ΕΣΑΚΕ: «Η ήττα στη Λάρισα μας πόνεσε πολύ και θέλουμε άμεσα να επιστρέψουμε στις νίκες για να διατηρηθούμε μέσα στους στόχους μας, καθώς, μάλιστα, ακολουθεί μια ιδιαίτερα δύσκολη σειρά αγώνων.

Ο Ηρακλής είναι μια αξιόλογη και επικίνδυνη ομάδα, αλλά εμείς δεν έχουμε, πλέον, κανένα περιθώριο για άλλο στραβοπάτημα. Αυτή τη φορά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα 40 λεπτά, να ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ και να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι. Είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και ν’ αρχίσουμε να παίζουμε το μπάσκετ που ο κόσμος θέλει να βλέπει από εμάς».