Ευρώπη μεν, αλλά για τη Σότσι

Μάθετε τα πάντα για τις προσφορες* εγγραφης

Μετά τον… καταιγισμό αγώνων το Σαββατοκύριακο, μιας και τα πιο προβεβλημένα πρωταθλήματα ξεκίνησαν ή ξεκινούν, σήμερα η αγωνιστική δράση είναι περιορισμένη. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως πολλές ομάδες έχουν και Ευρωπαϊκά ματς το επόμενο τριήμερο.

Σήμερα έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε με το ματς που κλείνει την 3η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ της Ρωσίας. Εκεί, η Σότσι υποδέχεται την Ουράλ, με στόχο να διατηρηθεί στο πάνω μέρος της βαθμολογίας.

Σότσι: Έχοντας σε εξέλιξη την πρώτη Ευρωπαϊκή της περιπέτεια, η Σότσι οφείλει πριν αναχωρήσει για τη Σερβία και την πολύ απαιτητική ρεβάνς με τη Παρτιζάν για το Κόνφερενς Λιγκ, να είναι πολύ σοβαρή στα εγχώρια. Γνωρίζει πολύ καλά πως οι διακρίσεις στην Ευρώπη ξεκινούν εκ των έσω και η Ουράλ έρχεται για να της «κόψει» πολυτίμους βαθμούς, ειδικά αν την υποτιμήσει ή έχει στο μυαλό της μόνο το ματς της Πέμπτης. Δύσκολα θα δούμε πολλές αλλαγές από τον Φεντότοφ, μιας και ο ίδιος έχει τονίσει πως το μόνο που σκέφτονται είναι το ματς στο πρωτάθλημα και μετά… βλέπουμε.

Ουράλ: Δεν έχει ξεκινήσει καλά η σεζόν για την Ουράλ, η οποία έχει ως πρωταρχικό ρόλο τη σωτηρία. Η ομάδα τερματίζει κάτω από τη 10η θέση τις τρεις τελευταίες σεζόν και φέτος όλα δείχνουν πως η μάχη θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, μιας και οι νεοφώτιστες Κρίλια και Νίζνι φαίνονται αρκετά ικανές. Τα εκτός έδρας παιχνίδια, ανέκαθεν αποτελούσαν ένα θέμα για την ομάδα από το Γεκατερίνμπουργκ, που θα πάει στη Μαύρη Θάλασσα, έχοντας και ένα μακρύ ταξίδι μπροστά της. Στόχος της είναι να παίξει όσο πιο δυνατά μπορεί, ώστε να «βραχυκυκλώσει» την πιο ποιοτική Σότσι και να την κρατήσει μακριά από την εστία της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δυο ομάδες και αν η Σότσι δεν είχε την Ευρώπη, ο άσος θα ήταν ακόμα πιο χαμηλά. Ακόμα και έτσι, όμως οι γηπεδούχοι με μια καλή εμφάνιση θα κερδίσουν. Στο 1.72 ο άσος στον Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)